Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Void


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: 2010 to Sep 2010
Genres: Action, Sci-Fi, Seinen
Authors: Nanatsuki, Kyoichi (Story), Sung-gyu, Lee (Art)
Serialization: Magazine-Z

Penttu inceput doresc sa va spun ca acest manga il voi baga in categoria "oneshot", din cauza numarului mic de capitole.

Schita povesti ar fi existenta unei fiinte cunoscuta sub numele de "Void" (Vid), care merge in jurul valorii de a ucide "Knockers", precum si o organizatie cunoscuta sub numele de "Boots", care vrea sa scape lumea de Void.
Knockers - sant oamenii cu puteri noi si ciudate care au inceput sa apara. Si care nu au dreptu de a detine acest "pacat".
Void - este cel care ii vaneaza pe Knockers.
BOOTS - e o organizatie guvernamentala pentru al prinde pe Void.

Oricum, e o poveste destul de tare si intr-adevar mi se pare o scuza pentru lupta absurda pentru a distra cititorii in moarte 'cerebramangala' .
Desi cele mai multe dintre personajele nu sant in deplin dezvoltate, toate sant bine si au un design unic, iar unele cu povesti complicate.
Protagonistul principal este Void, care are capacitatea de a sterge alte puteri ale Knockers, dar, de asemenea, sa le ia pentru propriul sau scop. El este un om bun, asa cum se arata atunci cand salveaza un copil in mijlocul unei lupte si refuza sa renunte la el.
Unele dintre celelalte personaje notabile ar Akihiko Souma, mai bine cunoscut sub numele de "Pale Horse", care este un "knocker", precum si un membru al "boots", care utilizeaza o pusca baril dublu, precum si o abilitate cunoscuta sub numele de shield of death. Exista, de asemenea Knocker Hunter Samonji, care e o tipa samurai sexy. Un alt personaj este Alcbane care este tovarasului Void pentru cea mai mare parte din manga.

Arta este cel mai probabil din punct de vedere buna. Stilul merge perfect cu setarea si personajele.Desigur, manga ofera o placere scurta. Si nu inteleg de ce autorul nu a continuat povestea. Poate ca sant rasunsuri; poate trebuie sa ne imaginam noi cum se termina acest manga; sau poate va reincepe la un urmator volum.
Si daca doriti sa stiti mai multe depre aceasta poveste, va sugerez Alcbane.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri