Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Adekan


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 20
Status: Publishing
Published: 2007 to ?
Genres: Action, Historical, Shoujo
Authors: Nao, Tsukiji (Story & Art)
Serialization: Wings

Salutare fetelor ! Da, stiu ca doriti un o manga cu baieti frumosi... Si da stiu ca o sa tipe la mine muasculii infocati de frumusete. Oricum atat pentru noi baieti cat si pentru voi fetelor am sa va dau acest manga de nota zece.

Asa ca am sa va povestesc cate ceva din acest manga fantastic. Un manga fantastic-istoric din indepartata Japonie. O manga despre, Shiro, un seducatoar artizan in prepararea umbrelelor si amicul sau prieten, Kojiro, un ofiter de politie cu sange fierbinte care sta impotriva tuturor lucrurilor nedisciplinare.

Cel mai notabil despre aceasta serie, ar fi, eleganta pe care o ofera, facand-o astfel distinctiva si unica. Sincer sa fiu simt o rusine asupra mea cand spun asta, dar prin poveste se picura senzualitatea. Unii oameni nu le place acest fapt ca in aceasta manga corpul masculin e un pic feminizat, dar, daca imi bag personalitatea feminina as putea spune ca e frumos. Nu este ciudat, dar cu siguranta organismul e mai flexibile... si senzual... (OMG ma transform in g.y).
Dar nu asta e problema, ci problema ar fi; "in ce gen se in cadreaza ?". E pentru noi baietii, sau e pentru voi fetelor ? Iar raspunsul ar fi "slash", pentru ca si deoarece atat corpul masculin cat si corpul feminin este prezentata in ecchi, hentai, si Ai-Shoujo... desi am observat ca nu este etichetata genul yaoi sau ai-shonen. Deci pe scurt as putea spune ca face parte din categoria "slash".








Povestea in sine are o serie de cazuri politiste, care vine peste Yamada. Unele infractiuni sau incidente se intampla, de obicei, cu Shiro care va ajuta in rezolvarea cazului. De-a lungul drumului, veti obtine o multime de drame si actiune, dar si un horror si un pic de comedie. In ciuda genului, exista o multime de personaje feminine trase bine.


Setarea povesti este fascinanta. E o fantezie, istorica, probabil de 100 de ani. Orasul este cea mai mare parte traditional, cu politisti care poarta uniforme de vest.



Arta este foarte unica. E ca o schita bogata impregnata in raze de lumina. Liniile sant un pic cam dure aici si acolo, dar cred ca este ceea ce a facut apel la arta intr-un anumit sens.
Ea foloseste o combinatie ciudata de echipamente istorice si aparent moderne (nu prea, avand toate echipamentele legat de corp, poate inventii complicate). Curios, exista unele elemente europene in aceasta arta.
Chiar si panourile de ajutor transmit o stare de spirit ciudata, deoarece multe dintre ele au marginile curbate sau circulare.

In sectiunea personaje as zice putin despre, Botan, caracterul nostru negativ. Chiar daca el pare a fi un pericol pentru Shiro, Shiro ii este mila de el. Desi nu stim toate conexiunile dintre ei, stim doar ca erau cunoscuti in trecut.





Deci, aceasta poveste este ideal pentru cititorii de sex feminin care doresc o poveste sexy, cu o atmosfera usor matura. Exista unele lucruri usor oribile legate de crimele pe care veti fi intampinate, dar nu e nimic prea mult pentru un adolescent. Drama este de ordinul bun. Exista o multime de oameni in varsta in aceasta poveste, in cazul in care va plitisiti de fotomedeli.



Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri