Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Interview with the Vampire


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 3
Status: Finished
Published: 1994
Genres: Drama, Historical, Vampire, Supernatural
Authors: Shinohara, Udou (Art), Rice, Ann (Story)
Serialization: Chara

Yoake no Vampire sau Interviu cu un Vampir, este un manga inspirat dupa romanul cu acelasi nume, al autoarei Anne Rice in anul 1973 si publicat in anul 1976. Ca si in roman, manga-ul infatiseaza rol principal pe enigmaticul vampir Louis de Ponte du Lac.

Am decis ca acest manga sa intre in categoria "one-shot", deoarece numarul capitolelor este mic.Manga descrie povestea lui Louis de Ponte du Lac, relatata de el insusi, despre calatoria prin viata muritoare si nemuritoare. Louis isi aminteste cum a fost transformat in vampiroi de catre radiosul si sinistrul vampir Lestat si cum a fost initiat, fara voia lui, in stilul de viata al unui vampir.

Povestea lui se scurge printre strazile New Orleans-ului, definind momente cruciale, cum ar fi descoperirea copilei pierdute Claudia, pe care nu doreste s-o raneasca, dar o transforma intr-un vampir, lucru nepermis pentru un copil de varsta ei.
Inteligenta si pasiunile ei de femeie sant prinse in trupul acela micut. Luis si Claudia isi formeaza o alianta de nedestramat, si chiar se stabilesc pentru o perioada in opulentul cartier francez....

Sincer sa fiu ma asteptam la mai mult cand vine vorba despre arta. Desigur arta e frumusica, dar ma asteptam la cateva peisaje atractive.
Personajele sant desenate destul de bine, incat ofera stilul acela victorian.

Recomandarea o fac celor care doresc sa citeasca, sau sa faca un mic rezumat asuprea romanului original.

Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri