Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ultimate!! Hentai Kamen


Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 60
Status: Finished
Published: 1992 to 1993
Genres: Comedy, Ecchi, Martial Arts, Shounen
Authors: Ando, Keishuu (Story & Art)
Serialization: Shounen Jump (Weekly)

OK! Cough it up! How many of you sons of silly people enjoy Hard Gay?

Asa ca daca tot vin Dragobetele, ma gandesc sa le ofer fetelor si "baietilor" un manga comic pervers. Numit si "Ultimate!! Perverted Mask" e o manga comica care spune o poveste despre un elev de liceu "Shikijo Kyosuke".
In primul rand, ideea din spatele UHK este cea mai mare parte o parodie (perversa) dupa Hero Kamen, astfel incat scriitorul a tras o poveste distractiva si hilara. Baza acestui manga este povestea din one-shot care e in masura sa detina o poveste liniara, prin tehnicile de baza ale prezentarii de caractere din acel momentul; Exista o cronologie liber, dar cu toate acestea, la fel ca si in clasice cum ar fi Ranma 1/2.


Deci, odata ce personajul nostru isi pune chiloteii de dama pe cap, sangele lui pervers se trezeste, incat din corpul lui lent, ii va da o putere de 100% , facandu-l intr-un "Kamen Hentai (Superman Mask Pervertit).


Povestea e buna si episodica in cea mai mare parte neurmarind nici un arc. Dar mi-am dat seama ca in spatele arcului exista un destin stabilit. Rezultand ca Kyousuke Shikijou doreste sa devina un politist ca tatal sau. Intr-o zi, in timp ce o banca e jefuita, el a primit o pereche de chilotei care ii va da puterea de Hentai Kamen.

personaj sant foarte stereotipice, ceea ce functioneaza bine cu manga. Se potrivesc in glumele pe care le da fiecare personalitate. Din fericire, acest lucru nu le face rau. De fapt, se simte ca si cum o gluma intreaga intre ei insisi, ceea ce te face mai mult sa razi.Arta este o parodie si o astfel de arta nu are nevoie sa fie spectaculoasa. Acum sincer sa fiu la ce te astepti de la o manga din anii '93 ? Scenele de actiune sant foarte amuzante si bine intocmite pentru o parodie. Deci, arta se potriveste.

Asa ca merita ! mai ales ca anu aceta se va face si un live action.

Asa ca miau miua...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri