Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Franken Fran


Information
Type: Manga
Volumes: 8
Chapters: 61
Status: Finished
Published: Sep 19, 2006 to Feb 20, 2012
Genres: Comedy, Horror, Supernatural, Psychological, Seinen
Authors: Kigitsu, Katsuhisa (Story & Art)
Serialization: Champion RED

In mod normal, as spune ca "Franken Fran" se incadreaza in categoria de serie cum ar fi "Pet Shop of Horrors", "Outer Zone", si asa mai departe - povesti despre oameni care doresc in a obtine ceea ce merita, dar la final, sa fie simpla. Problema cu care ne izbim este si se gasesc in aceasta serie. Atunci cand povestea de personajul care pare cu adevarat demn de un final fericit - obtinand de obicei unul. Sigur, consecintele sant fatale (exceptand, desigur, moartea - ar fi o recompensa in comparatie cu starea curenta).
Daca as traii in acea poveste nu as dori a doua sansa.

Vreau sa spun ca daca... Ai ceva care te doare? Senzatie de rigid? Nu va faceti griji, Fran va va da solutia... Desigur, astfel de inalta calitate de ingrijire medicala nu este gratuit. Te-ar putea costa un brat si un picior - sau poate chiar creierul... daca santeti norocos.

Deci, este o poveste despre o fata draguta numita Fran Madaraki care se pare ca arata ca Frankenstein cu suruburi metalice in capul, dar sub acel zambet dragut este un chirurg genial, cu abilitati care sant acoperite de nimeni altul decat creatorul ei, Dr. Madaraki.Deoarece exista interventie chirurgicala in acest manga, exista obligatia sa existe sange. Nu numai ca exista sange, dar este si gore, precum si acest lucru este, de asemenea, un manga horror cu imagini cu monstri si lucruri nebunesti care rezulta de la operatiile a lui Fran.

Cat de completa este acest devotamentul de a vedea supravietuirea? Ei bine, la fel ca un exemplu, intr-o poveste unde o fata, care era in proces de a ignora un om cam indesat, tanar care incerca sa se dea la ea. Aceea fata va fi lovita de un autovehicul. Ea va fi salvata de Fran iar corpul fetei va fi inlocuit cu un corp al naibii de urat a unui caterpillar. Acum, inainte de aceasta, fata a fost destul de frumoasa. Baiatul respectuos si indragostit de ea va ramane impreuna cu ea idiferent de uratenia corpului.
Fran remarca mai tarziu o problema dar fiind atenta la relatia lor, brusc uita de acel avertisment ca unele specii de insecte isi consuma partenerii dupa o partida de sex.Deci, este un manga cu mesaje de avertizare... iar comedia parca se combina perfect indiferent de scenele guro.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri