Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hotarubi no Mori e


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 4
Status: Finished
Published: 2002
Genres: Drama, Romance, Shoujo
Authors: Midorikawa, Yuki (Story & Art)
Serialization: LaLa

Salutare nici nu mai stiu ce zi e azi... dar stiu ca acum un an am vizionat un anime dramatic intitulat "Hotarubi no Mori e" sau "Spre padurea luminata de licurici" (Into the Forest of Fireflies' Light).

Nu-i cine stie ce manga, dar a intrat cu usurinta in topul meu, astfel incat o pun la recomandari.

Povestea incepe in felul urmator; In timpul vacantei de vara la resedinta de la tara a unchiul ei, o mica fata pe nume Hotaru se va rataci intr-o padure locuita de yamagami (spirite bautori de spirtoase de munte).


Asa ca personajul nostru feminin il va intalnii pe Gin, un spirit uman care traieste in padure. El spune ca a fost copil lasat in padure, astfel incat a fost crescut de acele spirite. Din cauza unui blestem, Gin nu trebuie sa permita sa fie atins de o fiinta umana, deoarece va disparea.


In ciuda acestui lucru, cei doi devin prieteni foarte buni, iar Hotaru se intoarce in fiecare vara la unchiul ei, unde isi petrece zilele cu Gin. Insa Hotaru creste si devine adolescenta, pe cand Gin nu imbatraneste deloc (a dracului crema anti-rid).

Oricum pe la sfarsitul manga-ului Gin incepe sa dispara atunci cand atinge accidental un copil uman, dar nu dispare in totalitate, fara ca Hotaru sa poata sa-l imbratisze si marturisindu-si dragostea ei pentru el.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri