Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Gyo


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 20
Status: Finished
Published: Feb 28, 2002 to May 30, 2002
Genres: Horror
Authors: Ito, Junji (Story & Art)
Serialization: Big Comic

Omul - Ito - e ciudat ! foarte ciudat...
A face un manga horror este un lucru greu in zilele noastre, fara a pune doar o baie de sange fara minte si fluide imprastiat de-a lungul peretilor.

Gyo sau intitulat "The Sad Tale of the Principal Post" sau "The Enigma of Amigara Fault" este o alta capodopera a lui Junji Ito cel care a scris "Uzumaki", una dintre cele mai mari serii manga de groaza. Gyo ne ofera trei povesti destul de bizare...

Povestea principala este buna si ajuta la construirea de tensiune si suspans in care, fiecare capitol se bazeaza intre ele. Lucrurile care fac ca aceasta poveste sa ajunga la un scor perfect, sant cele doua capitole care au loc intr-un carnaval. Da ...! stiu ca pare un pic lipsit de sens (amintiti-va de Half Life) iar sfarsitul ne lasa fara un mod real pentru a termina povestea. In caz contrar, povestea Gyo ne ofera o explicatie in ceea ce se intampla cu eroul nostru si construieste o poveste puternica.


Terenul central in Gyo se invarte in jurul valorii "duhoarea mortii", un miros revoltator, legate cu creaturile care apar pe neasteptate, cu picioare metalice, gonind spre victimele umane. La inceput, ele apar doar ca niste pesti, dar mai tarziu, ca creaturi marine, cum ar fi rechini si chiar o balena.

Creaturile au o fuziune inre viu si masinarie organica, fiind format de o structura metalica - un fel de parazit -, legati la partea de sus...Acum, celelalte doua povesti sant interesante. Prima dintre ele este prea scurta si lipsita de orice profunzime reala, desi ne lasa sa ne intrebam. Cealalta poveste este puternica si ofera informatii suficiente pentru a intelege situatia, dar lasand doua intrebari la final: De ce sant atrasi de acea zona ? si. Ce inseamna ?


Arta este mare. Este similar cu alte lucrari a lui Junji. Cele medii sant detaliate, iar personajele si expresiile lor sant, de asemenea, bine stabilite. Stilul este potrivit pentru o manga de groaza.


Povestea in sine a fost distractiv s-o citisc, dar nu suficient pentru a ma face sa vreau sa borasc. Cele doua povesti mai scurte, au fost ciudate.
Pentru a incheia analiza acestui manga, voi spune ca o recomand celor ce vor un manga de groaza mai usoara.

Asa ca miau miau....

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri