Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Gogo Monster


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: 2000
Genres: Fantasy
Authors: Matsumoto, Taiyo (Story & Art)
Serialization: Big Comic Spirits (Monthly)

Cred ca unii dintre voi o sa fiti dezamagiti de acest manga (vorbesc de grafica) , dar poate unii o sa fiti curiosi si veti incerca sa-l cititi.
Alegerea acestui manga a fost o aiureala, deoarece este singura manga care ofera peste 400 de pagini intr-un singur volum (OMG). Pe scurt, e GROASA !!

In timp ce citeam Gogo Monster, imi dau seama ca manga are un ritm mai pastorala si obsedanta. Povestea are loc intr-un singur 'univer', acela fiind scoala rurala, cu personajul, Yuki, care pretinde ca are 'acces' la o dimensiune oglinda, "Partea Cealalta", fiind locuit desigur, de monstri.

Dialogul lui Matsumoto in jurul valorii acestei povesti este dat intr-un mod atat de poetic, iar distragerea atentiei este ca o conversatie cu un copil.


Povestea lui Matsumoto, in aceasta lectura psiho-fantastica este decursa de-a lungul unui an si urmareste povestea nenorocirii si indisciplinarii crofuntata in societatea scolara. Mai corect, terenul poate fi spus ca se refere la trei copii in diferite stadii de doom-social. Makoto, un elev de clasa a treia, isi
petrece majoritatea timpului sau alternativ intre interesul si instrainarea colegului sau bizar, Yuki. Yuki vede viziuni din alta lume, una care se suprapune cu a noastra, atribuindu-i o mare parte din intunericul social (adica e ciudat !). Desi are flacara credintei sale este oarecum diminuat de discutiile recente cu IQ .
IQ, un geniu matematic, elev de clasa a cincea, care poarta o cutie de carton peste cap. Pe parcursul discutiilor cu Yuki, va incepe sa se convinga despre "Lumea Cealalta".

Deoarece aceste caractere merge incet pe drumul lor spre destinele individuale, Gogo Monster poate sau nu (in functie de interpretarea cuiva) sa dezvaluie (daca are imaginatia lui Yuki) daca exista acele creaturi (Super Star) in realilate.


Arta pe care am gasit in aceasta manga iti distrage atentia, aproape ma determinat sa iau o pauza de o zi, pe langa faptul ca as fi putut sa o termin. Si aici nu vorbesc de grafica care pare urata, ci de faptul ca ai impresia ca observi acele creaturi pe care le vedea si Yuki.
Liniilor sale subrede si bruste, ma dus initial cu gandul sa cred ca artistul este subdezvoltat sau incompetent. Totusi, dupa patruzeci de pagini sau cam asa ceva, am revizuit opinia mea in intregime - ceva psihic.

Asa daca doresti ceva diferit, alege sa citesti acest manga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri