Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Lonesome Eden


Information
Type: Manhua
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: 2007 to 2008
Genres: Drama, Romance, Shoujo, Supernatural
Authors: Kong yuu, Nan (Story & Art)
Serialization: None


A fi un Zeu inseamna multe, dar cat de departe poti ajunge ?"Sand Dreams" sau "Sha Meng" este o manga chinezeasca (manhua) care prezinta doua povesti dramatice.
Principala poveste se intinde pe cinci capitole fiind vorba despre o marioneta iubita de Dumnezeu (in poveste nu se refera la un Zeu ci la un Inger), care locuieste intr-o gradina imensa - Eden. Din cauza singuratati, papusa cauta in rugaciune o companie. Ingerul ii acorda, dar cu anumite conditii...A doua poveste un inger este dat jos (literalmente) pe Pamant pentru a experimenta unele greutati, din cauza unor dorinte.Povestea in sine se desfasoara intr-o gradina magnifica in care traieste o papusa. Zie este cea mai iubita de catre Dumnezeu, dar traind intr-o lume sigilata. Zie se roaga si ii cere lui Dumnezeu o companie ca sa nu mai traiasca singura. Desigur Zeul nostru ii va acorda in cele din urma dorinta.Sincer sa fiu a fost un pic dureros in afla ca Zeul o iubea pe papusa. Pe langa faptul ca ne descrie o piesa frumoasa cu un moral destul bun.
Pe la finalul povesti ne reda faptul ca inainte de a fi Zie o papusa era un om, iar dupa moarte Zeul nu a putut accepta despartirea, astfel incat sufletul Zie o fost introdus intr-o papusa.

De asemenea, unele caractere din aceasta manhua sant in mod special de gen neutru, si vor fi denumite "zie" (in loc de el / ea) si "Zir" (in loc de lui / ei).

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri