Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Gekiryuuchi


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 25
Status: Finished
Published: Jul 6, 2007 to Oct 17, 2008
Genres: Action, Drama, Martial Arts, School, Psychological, Seinen
Authors: 28round (Story & Art)
Serialization: Young Gangan

Sant dezamagit de acest manga, pentru ca avea potentialul de a fi bun. Primele capitole atrage cu adevarat ochii. Treptat, dupa ce am citit, am obtinut mai putin interes, deoarece nu este la fel de bun ca alte manga-uri avand genul - lupta. Urasc faptul ca personajul principal devine extrem de puternica si bate toate persoajele care sant introduse in poveste. El invata (Kei) sa lupte numai in cateva saptamani si poate bate pe oricine.Deci pe scurt povestea incepe in felul urmator... Kei este un elev de liceu care va fi intimidat si batut in fiecare zi. Purtat de aceasta umilinta fara sfarsit, Kei va accepta o propunere ciudata a lui Akira - prieten din copilarie - sa se sinucida impreuna pentru a pune capat acestui cosmar. Dar in acea zi, Kei va supravietui si Akira nu.


Cateva luni mai tarziu, tanarul nostru, este socat, descoperind astfel pe net un site despre luptele de strada ilegale. La mai multe clipuri video online, un luptator care seamana cu Akira - greu de recunoscut - incepe sa dea in stanga si in dreapta ca un animal.

Kei va avea doar o singura solutie: inregistrandu-se pe site si participand la luptele de strada.

Terenul are potential, dar lungimea caracterului din manga are o dezvoltare mica spre personajul principal. Poate mi-sa parut, dar nu am primit nicio senzatie de conectare cu caracter principal. In general, are potential, dar, in cele mai multe, manga este dezamagitor.

Ceea ce face pe manga sa supravietuiasca este arta, mai ales in timpul scenelor de lupta. Este frumoasa, dar, uneori, modul ranjet de caractere pare prea mult (e ca si cum ele sant fie furioase sau smirking - nu e nici expresii faciale normale).

Momentele reale de crestere a unui luptator sant grabite, ca si cum a luat o supermega-doza de vitamine, si intr-adevar se reduce doar la un miraculos super-atac.Oricum daca doriti doar sa cititi ceva cu o multime de sange, lupta si un aspect rece de victorii, poate iti va placea acest manga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri