Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hi Izuru Tokoro no Tenshi


Information
Type: Manga
Volumes: 11
Chapters: 8
Status: Finished
Published: 1980 - 1984; 1994
Genres: Historical, Shoujo, Supernatural
Authors: Yamagishi, Ryouko (Story & Art)
Serialization: Hana to Yume

Am terminat acesta poveste de citit acum cateva saptamani, dar nu am putut face un articol destul de bun. Oricum am fost atat de bucuros sa o revizui fara sa-mi dau seama ca nu voi putea sa scriu ceva despre el. Acesta a fost un caz de constrangere din cauza ca seria nu prea se gasea pe net, dar nici pe piata libera.

Manga e un shojo istoric despre Shotoku Taishi, un print din anii 574 - 622 AD si Japonia unita sub un guvern centralizat al imparatului.

Hakusensha (publicistul) a lansat manga din patru in patru volume intre ianuarie si noiembrie 1981. Seria manga a fost re-lansat in 8 volume, care au fost eliberate intre martie si octombrie 1986. Apoi trecand o mare perioada, seria manga a fost re-lansat in 7 volume, toate lansate pe 17 martie, 1994.In principal este vorba despre relatia dintre Shotoku (printul Umayado), referitoare la familia imperiala, si Emishi Soga , descendent al unei familii nobile puternice.
Desigur povestea incepe atunci cand sant ​​adolescenti; Emishi intalneste o fata misteriosa care se scalda intr-un iaz...


Puterea din manga este relatia ciudata care se creeaza intre Shotoku si Emishi. Competentele lui Shotoku nu sant destul de precizate, dar frecvent ele implica pe print, avand acces la o lume de demoni budiste si de pe cealalta lume.

Cea mai mare problema a acestei manga ar fi arta prea simpla sau sai spun destul de rudimentara, dar este completata de povestea istorica.
Cele mai interesante pagini ar fi cele care reda intalnirea lui Shotoku cu demonii. Iar daca ma scem putin, pot spune ca o multime de pagini desenate avand oameni care stau in jurul valorii de camere tipizate vorbind despre politica.

Ca sa nu credeti ca aceasta manga nu pare cine stie ce doresc sa va spun ca "Hi Izuru Tokoro no Tenshi" a fost o manga foarte popular si apreciata in Japonia, asa ca poate am lipseste ceva. Cred ca ceea ce lipseste este o educatie japoneza: Am ceva cunoastere cat de cat despre istoria Japoniei si stiu despre Shotoku si Soga, si inceputurile budismului japonez, dar am dorit s-o citesc pentru ca era interesanta.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri