Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

32-Year-Old Unsatisfied Wife


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 10
Status: Finished
Published: May 25, 2010
Genres: Hentai
Authors: Kuroki, Hidehiko (Story & Art)
Serialization: None

Facand parte din seriile "33-Year-Old Lusty Housewife" si "34-Year-Old Begging Wife", 32-Year-Old Unsatisfied Wife prezinta mai multe chestii similare de genul casnica robusta de 33 de ani, nesatisfacuta de sot. Cea mai interesanta poveste este prezentata in primele doua capitole, in care o femeie de 32 de ani, seduce prin frumusetea ei un barbat mai tanar.


In mod normal, NTR sau genul hentai-manga 'cheating' ma cam sperie prin faptul ca santem in generatia, in care avem cele mai multe despartiri la ora actuala. Dar din anumite motive acest lucru, manga-ka are un anumit apel, apel pentru mine este, probabil, faptul ca nici unul dintre perechile sant rape-ey sau tulburate emotional ca cele mai multe NTR.
Din nou, povestea initiala cu inselari, nu pare a fi un mod intunecat, ci mai degraba o fantezie din orice punct de vedere. Toate povestile au un pic de umor. Toate situatiile sant destul de unice si realizate in stil curat trase de autorul Kuroki.
Cenzura luminata face atat aceasta manga cat si celalate serii o arta fantastica detaliata.Cum am spus mai sus primele doua capitole mi s-au parut frumoase. In primul capitol este povestit de catre tanarul nostru tutore, care se va imbarliga cu ma-sa invatacelului.

In al doilea capitol povestea este redata de catre casnica care va accepta relatia dintre tanarul tutore si ea.

Deci pe scurt va recomand acest h-manga in cazul in care santeti perversi .

Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri