Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Paranoia Street


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 29
Status: Finished
Published: 1999 to 2002
Genres: Comedy, Mystery, Horror, Seinen
Authors: Kago, Shintaro (Story & Art)
Serialization: Comic Flapper

Miau miau lume... pfff ce cald e ! Azi vreau sa va reomand un manga "bizar", o comedie neagra as putea spune, decat un manga guro. Povestea se refera la un detectiv stupid si partenerul lui care sant obligati sa paraseasca un oras ticsit cu detectivi in cautare de lucru. Aceasta serie se refera la calatoria lor prin fiecare oras unic bizar in incercarea lor de vag investigatii in fenomene ciudate.
Din punctul meu de vedere, cele mai interesante capitole din acest manga sant :
Pipes - un capitol in care cetatenii acelui oras sant conectati prin tevi si furtune, devenind astfel lenesi, pana cand vor murii.

Measurements - capitolul care reda povestea despre orasul in care folosesc tot felul de cititoare, generatoare, sau aparate de masurat tot felul de chestii. In aceasta manga veti gasi aparatele de masurat continutul de zahar si sare, pana la cele mai stupide aparate de masurat propria tristete, gelozie. Sau in cel mai rau caz aparatul in care spune ca vei fi ucis, sau te vei sinucide. Desigur acest capitol are un mesaj ascuns, un mesaj care ne spune ca nu trebuie sa ne punem viata pe 'mainiile' acestor gadget-uri.Prohibition - cel mai amuzant capitol. Detectivii nostri vor fi chemati intr-un oras care au cele mai multe prohibitii. De la prohibitie pentru culoarea rosie, de a face sex, pana la prohibitie pentru igiena corporala, electricitate, sau tv . Aceste prohibitii sant selectate in functie de zona, strazi si cartiere, iar cei care nu respecta vor fi eliminati de un laser. Sfarsitul acestui capitol va fi trist, deoarece toti cetatenii vor murii din cauza regulilor.

Shame - capitolul care reda pe cetatenii unui oras care le este atat de rusine, incat traiesc in niste gropi. Iar daca ii vei scoate afara, vor lua foc de rusinea lor.

Disease - povestea cetateniilor din orasul cu cele mai multe boli. Ei incearca sa fie atat de bolnavi pentru a scape de munca, folosind chirugia pentru implantarea unor tumori.Inversion - povestea cu orasul inver.

Oricum detectivii nostri vor avea multa bataie de cap pentru rezolvarea acestor cazuri.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri