Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Chaosic Rune


Information
Type: Manga
Volumes: 8
Chapters: 71
Status: Finished
Published: 2003 to ?
Genres: Action, Drama, Ecchi, Shounen, Supernatural
Authors: Yamamoto, Kenji (Story & Art)
Serialization: Weekly Shounen Champion

Intr-o lume in care moartea e ceva normal... Copii si adultii mor pe capete...
Deci, avem cel mai... cel mai... brutal manga, cu, si despre "cards game".
Pot spune ca "Chaosic Rune" face pisu' pe "Shaman King" fara ezitare.
Pot spune ca "Chaosic Rune" putea sa devina un manga mult mai tare decat "Yu Gi Oh" daca aborda si un pic sede sentimente fata de oameni.
Si pot spune ca "Chaosic Rune" reda supravietuirea extrema.

Motivul meu principal pentru care am facut un articol despre "Chaosic Rune" a fost opera de arta blooding, pana am realiza cateva capitole la care "Chaosic Rune" nu poate fi mai mult decat "Yu-Gi-Oh!".

Actiunea incepe cu personajul principal Ryouga Minamoto cara si-a pierdut parintii intr-un accident de avion, fiind singurul supravietuitor. Dupa un timp, Ryouga este bantuit in vise de un monstru infricosator care mananca cadavre.
Abordat de un barbat misterios, care ii ofera o modalitate de a afla "adevarul" din spatele accidentului, pe care el accepta usor. El este socat atunci cand este instruit sa se alature la un duel de decese macabre cu ivocari de monstri, in scopul de a trece un test stabilit de omul misterios.

Personajele sant plate ca' carton. Ryouga Minamoto este eroul obraznic, care considera ca, prin controlul lui Rex, el va fi capabil de a preveni tragedii ulterioare...

Exista o multitudine de violenta, dar niciodata nu explica cum au venit cartile si ce scop au ele. Si daca adaugam misterul societatilor care se lupta pentru X, face ca aceasta manga sa devina din ce in ce necunoscuta. Ceea ce este sigur ar fi intentia de a preveni moartea lui Rex de la atingerea lui "completa". Si de ce forma Death Rex ca monstru card poate comunica cu oamenii, este un alt mister de nedescris.


Singurele plusuri ar fi:
- Chaosic Rune poate fi similar cu Yu-Gi-Oh! in care ambele se invart in jurul valorii de jocuri de carti, cu diferente notabile, monstri sant doar citati intr-un joc stabilit (yo gi oh); in timp ce in fosta, monstri sant citati pentru a provoca haos in lumea reala (chaotic rune). Cu toate acestea, nu dispune de calitătile shonen inerente in serie ca "Yu-Gi-Oh!" cum ar fi de prietenie, rivalitate, pentru depasire si explicatia misterului din spatele existentei cardurilo.
- Chaosic Rune este un joc de violenta.
- Activarea cartii de joc si aparitia monstrului invocat este senzatinala.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri