Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Lost Brain


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 27
Status: Finished
Published: May 16, 2008 to Aug 11, 2008
Genres: Psychological
Authors: Ootani, Akira (Art), Yabuno, Tsuzuku (Story)
Serialization: Weekly Shounen Sunday


Daca iti place Death Note, inseamna ca o sa-ti placa si Lost Brain. Ca si in Death Note, Lost Brain incepe cu Ren Hiyama, un student geniu obosit de lumea plictisitoare, are de gand sa recreeze lumea cu puterea hipnozei. Dupa studierea si experimentele facute pe colegii lui timp de un an, isi da seamana ca poate fi capabil sa controleze toata populatia tarii.
Asa ca recreearea lumii, incepe.La un eveniment scolar, el descopera puterile de hipnotism si incearca sa schimbe lumea cu ajutorul hipnotismului. Pana in acest punct, e aproape ca o clona Death Note. Naiba, chiar protagonistul, Hiyama Ren, emite vibratii similare ca Light Yagami.Ideea de fapt e buna, mai ales ca manga explica in continuare cu privire la tehnicile de hipnoza din mai multe puncte de vedere si exploreaza cateva ideei psihologice. Cu toate acestea, dupa cum povestea progreseaza, veti gasi o drama a anchetei politiei. Nu exista emotii si intrigi. Totul este atat de previzibil si plictisitor. Chiar si politia japoneza si guvernul se apleca usor la cel mai mic indemn. Desigur, planul genial gandit de Hiyama este de a controla toata lumea prin hipnoza.Personajele sant toate controlate de eroul nostru. Hiyama este capabil de a induce cea mai profunda de hipnoza in oameni. Idealurile sale a unei lumi ideale, sant ridicole. Itsuki Kuonji, rivala (presupus) de Hiyama, are niste investigatii inutile (inutila, deoarece investigheaza doar de dragul de a investiga).


Oricum pot spune ca a fost distractiv sa citesc o asemenea lectura.Asa ca miau miau....

Un comentariu:

  1. am citit acesta manga si este foarte tare ce ma captivat cel mai mult a fost puterea hipnotismului si ca arata putin despre acesta si sunt de acord ca pare o copie lui Death Note pentru ca in timp ce citeam Ren imi tot amintea de Light si de felul cum se folosea de oameni
    Buna treaba continua sa scrii!

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri