Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

All Rounder Meguru


Information
Type: Manga
Volumes: 9
Chapters: 80
Status: Publishing
Published: Apr 23, 2009 to ?
Genres: Action, Martial Arts, Sports, Seinen
Authors: Endo, Hiroki (Story & Art)
Serialization: Evening

Azi va prezin un manga despre un sport intitulat MMA (Mixed Martial Arts) si viata de zi cu zi, a unui student care nu stie pe ce cale sa mearga.

Povestea se invarte in jurul unui karateka, Takayanagi Meguru, ce se va izbi intre MMA, studiile lui si alte necazuri. Este destul de realist in descriere. Cum am spus, All Rounder Meguru se concentreze pe Meguru, un fost karateka, care este incepator in arte martiale mixte. El, impreuna cu prietenul sau Takashi ne va arata cele doua drumuri despre acest sport.
Pentru inceput, lupta sa MMA incepe ca un amator, iar primul lui rival este Takashi , care va avea o experienta destul de avasata decat personajul nostru principal.La sectiunea personaje veti avea o presimtire mica si il veti confunda pe Takashi, ca fiind protagonistul acestei manga.
Meguro si Takashi merg pe doua drumuri diferite. Exista, de asemenea, o distributie puternic de sprijin, mai ales oamenii pe care ii va intalni. In manga, Takashi pe de alta parte, este probabil cel mai important personaj interesant pana acum, aratand atletic. Motivele sale de lupta sant dintr-un motiv mult mai intunecata decat a lui Meguru, dar nu  va voi spune prea multe.
Am uitat spun si despre celalate personaje active care sant mult mai avansate decat Meguru, si mult mai aratoase.

Opera de arta in manga este clara, curata si usor de urmat. Modelele de caractere sant foarte clare si prea definte. Tatuajul lui Takashi (o floare) este probabil semnul cel mai distinctiv in intreaga manga pana in prezent. Uneori este greu sa se faca distinctia intre caractere cand ambi protagonisti arat ca niste gemeni, deoarece acestea au adeseori tipuri similare.
Procedeele sau tehnicile artelor este detaliata foarte bine, incat iti poti deschide o sala de asa ceva.
O alta chestie interesanta la aceasta manga este autorul, nu are grija de cititor, cum ar fi unele manga-uri cu lupte sau cum ar fi punctele de teorie care explica fiecare mutare, deci nu stiu cat de usor ar fi pentru cei care nu au practicat vreun sport.

Sincer sa fiu aceasta manga e mult mai mult decat ceva simplu... este realitatea unui sportiv. Iar daca un practicant de MMA ar citi asa ceva mi-ar da dreptate, despre realitatea din aceasta poveste.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri