Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Balance Policy


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Publishing
Published: Not available
Genres: Drama, Fantasy, Slice of Life, Seinen, Gender Bender
Authors: Yoshitomi, Akihito (Story & Art)
Serialization: None

Nu sant singur daca ati auzit zvonul ca rata barbatilor de pe planeta asta este in scadere...

Sant sigur ca as putea numi asta un manga recomandat, deoarece e destul de interesanta intr-un mod ciudat. Daca santeti familiarizat cu seria Yoshitomi Akihito , atunci acest lucru ar putea fi apelat de tine.

Balance Policy este recomandat in special pentru cei mai buni amici. Daca ai un prieten care il consideri ca pe un frate, ti-as sugera sa-ti pui intrebarea "Oare as/m-ar aceepta ?"
Daca nu ati inteles intrebare nu-i nimic. O s-o intelegeti dupa ce cititi atat articolul cat si manga.

Povestea incepe cu o politica de echilibru situat intr-o lume in care rata natalitatii sant in declin rapid. De asemenea, numarul de femele nascute sant in cadere libera, motivul fiind necunoscut. Pentru a contracara aceasta mare problema, primele tari din lume au inceput efectuarea de transformare genetica. Masculii selectati sant convertiti ca femele, permitandu-le sa dea nastere.

In short… traps! Sa nu intelegeti gresit nu e futanari sau yaoi.


Oricum, aceasta poveste este incredibila avand gen manga ''gender bender'', deoarece unele personaje au de a face cu un corp de femeie, dar avand in continuare mintea unui barbat. Manga interactioneaza cu capcanele "de zi cu zi, cu prietenii si familiile lor, care arata modul in care acestea sant adaptati cu corpul lor noi.

Adica, ce-ai face daca tu ai fost cel selectat pentru a fi transformat intr-o fata ca sa "salvezi omenirea"? Vei accepta sa faci... ? Cum te vei adapta dupa aceea ? Cred ca este o decizie dificila.Ah! exista unele parti in care arata sanii. Obscen, dar cred ca a fost facut si cu bun gust, este necesar ca povestea sa mai dea si ceva atractiv.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri