Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

10, 20, and 30


Information
Type: Manhwa
Volumes: 7
Chapters: 78
Status: Finished
Published: Feb 15, 2007 to Jun 23, 2009
Genres: Comedy, Drama, Romance, Shoujo, Josei
Authors: Kang, Morim (Story & Art)
Serialization: None

Va spun de pe acum ca "10, 20, and 30" se aseamana cat de cat ca "Sex and the City". Deci, povestea este mare si se refera la iubire. 

Hai sa spunem ca sant obsedat putin de aceasta serie si de personaje ! Ceea ce mi-a facut cu ochiul a fost relatiile lor sucite, dar iubitoare unii cu altii, drama si problemele cu baietii, si modul in care aceasta poveste reuseste sa fie dulce. "10, 20, and 30" se ocupa cu problemele de zi cu zi al femeii. Fiind obligate sa intervina in dragostea lor, pentru o viata de succes, ceva, in care fetele sau femeile s-au luptat si inca o fac, chiar azi.


Povestea se refera la trei femei extraordinare in trei grupe de varsta si trei vieti de neuitat care se intersecteaza in creatia lui Morim Kang. Krumb este o stangace, vaduva zapacita in varsta de 30 de ani a carui fiica adolescenta, Rok, este obligata sa aiba grija de ea. Intre timp, Belle de 20 de ani, verisoara lui Rok, sufera de o despartire murdara de iubitul ei. In cele din urma, Rok de 10 ani, se teme de gandul de crestere si responsabilitatile sale inerente.


Continuand de la ultimul volum, Belle si Rok se gandesc ca este ceva intre mama lor si seful ei, domnul Choe - dar ea nu va divulga nimic in acest moment, pastrand viata ei privata in secret. Rok are sa primeasca un nou loc de munca la un fast-food pentru a face rost de niste bani rapizi in timpul sarbatorilor, in timp ce Belle are o revelatie uluitoare.

Unul din volume va fi plin de dezamagire si tragedie, dar are o anumita cantitate de speranta care se refera la Belle mult mai tarziu in poveste.


Asa ca tu bah cititorule te vei bucura de ceea ce se reveleaza in aceasta a treia transa de poveste. Toate cele trei femei trebuie sa se ocupe de problemele cu care se confrunta din primul volum. Acest lucru va face ca tu bai cititorule este sa fi in masura sa spui "este o sarcina grea" si ca fiecare dintre ele sant in propriul lor Iad personal.


Stiu ca unii oameni nu sant de acord, dar pentru mine, cireasa de pe tort a naratiunii este arta. Sincer, e foarte simpla si draguta. Imi dau seama ca nu este la fel de generosa ca alte manga-uri, dar nu va lasati pacaliti. Se potriveste perfect cu tonul de poveste, si da, NU este un shonen-ai.

Deci, daca santeti un copil ciudat care se uita dupa un manga cat de cat buna care sa te faca sa razi, se te simt atins, nu pot face o sugestie mai buna decat "10, 20, and 30."

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri