Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Dark Metro


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 13
Status: Finished
Published: Feb 12, 2008 to Aug 12, 2008
Genres: Mystery, Horror
Authors: Calen, Tokyo (Story), Yoshiken (Art)
Serialization: None

What lies below Tokyo’s subway system is more frightening than you could have ever imagined…in its subways there exists a boundary between this world and the next–the land of the dead, and the mysterious young man Seiya is its guide.

Imaginatia mea este foarte bogata si cel mai mare dusman al omenirii. Majoritatea dintre voi isi amintesc de seria filmului Twilight Zone (Zona Crepusculara) unde William Shatner vede un monstru pe aripa avionului...
Cred ca majoritatea isi amintes cate un film atunci cand urca intr-un metro. De exemplu atunci cand iau metroul imi aduc aminte de Final Destination (scena cu metroul).

Cred ca putini s-au aventurat atunci cand statiile de metrou sant aproape inchise. Exista multe legende urbane despre metrouri bantuite, mai ales in Japonia.
Chiar daca statia de metrou nu este inchisa, ar tr sa nu ramaneti niciodata singuri pe platforma. Deoarece veti fi tras in jos accidental in Lumea de Dincolo, unde sufletul va ramane pentru totdeauna acolo.
Urmatoarele povestiri din acest titlu urmeaza acelasi tipar, dar cu diferite grade de succes, cea mai de succes grad se afla in volumul al doilea. Nu este prea mult discrepanta intre fiecare poveste. Nimic nu se conecteaza cu ele, dar metroul si Seiya, nu este suficient sa faca o poveste satisfacatoare. Nu e context sau sentiment de timp, ceea ce face povestile sa par aleatorii. Si Seiya, singurul personaj recurent, are doar piese de biti.


Povestea ultimului volum pare sa incerce sa injecteze un fel de complot global, asa cum se introduce un site web pentru povestile de groaza cu metrouri, si spune originea modului Seiya cand a devenit ghidul pentru lumea interlopa. Dar acest lucru se simte cu jumatate de inima in cel mai bun caz.

Daca santeti atenti la Seiya, o sa vi se para cunoscut. Din unghiul meu pare a fi Ren Ichimoku (Hell Girl).

Desigur daca veti vedea pe cineva care seamana cu Seiya, inseamna poate fi ghidul tau din statia de metrou. Dar fii atent, el poate fi, de asemenea, ghidul dvs. pana in "Underworld". Lui i-a fost dat puterea de a alege, care ar trebui sa traiasca sau nu. Nu lasa comportamentul lui rece sa te pacaleasca.Arta este destul de medie, dar buna. Ororile sant si ele destul de medii de asemenea, cu parti ale corpului fiind rupte si aruncat in jurul valorii... si carnea in putrefactie pentru a descoperi timplul indelungat. Dar, acest tip de arta a devenit atat de comun, (in special in benzi desenate) incat sa imbunatatit de-a lungul anilor.Pe ansamblu Dark Metro, este o oroare manga foarte medie, care pur si simplu nu este infricosatorr. Seiya, singurul personaj 'reccuring', nu este destul de interesant ca sa-mi pese.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri