Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hoa Van Ta Than


Information
Type: Manhua
Volumes: 2
Chapters: 116
Status: Finished
Published: ? to ?
Genres: Action, Fantasy, Martial Arts, Super Power
Authors: Tony Wong, Hoang Ngoc Lang (Story & Art)
Serialization: None

Vreti sa cititi ceva exagerat ? Daca doriti asa ceva trebuie sa cititi de la sursa artelor martiale. Si ca sa gasim aceasta sursa trebuie sa mergem direc in China. Daca tot santem in China cine ar putea explica cel mai bine in culori luptele senzationale ? Desigur unul dintre aceste explicati exagerate sant oferite in aceasta poveste.
Acest manhua (benzi desenate de origine asiatica) intitulata "Hoa Van Ta Than" reda o alta poveste a manhua-lui "Dragon Tiger Gate" despre "Hoa Van..."


Este o manga care reda adunari secrete care conduc lumea. Capitala acestor organizati 'pattern gods' este La Police. Iar cea mai puternica organizatie din Japonia este Dark Assembly. Adunarea "La Police" reda modelul zeitati asupra educatiei a profesorilor (un fel de scoala). Desigur fiecare elev are in viata cate un idol al artelor martiale, iar detinerea unor masti este aproape de a starni un razboi. 
Actiunea incepe foarte repede ducandu-te intr-un extaz hipnotic, pana cand vei da nas cu zeitatea West Van si a fiul Lao a zeului West Hope.
Conflictul intre antagonismul de fier si a profesorilor duce spre doua aliante majore din Thailanda. Cele doua aliante care implica invatarea naturala si abilitati primitive sant, de asemenea, evidente.
Confruntarea cu jucatorii celor doua aliante implica pe: Set Ngu Lang Lao - religia naturala, Bach, White Impermanence (natural teacher), Xi service (primitive subject)...

Arta e hipnotica iar scenele de lupta nu le veti gasi in orice manga, nici in Naruto, nici in Bleach. Grafica luptelor este bine elaborata, mai ales ca aceast comic book asiatic ofera si culoare. Exista panouri bine expuse incat nu ai timp de un pahar de suc. Deci pe scurt EXAGERARE !


Dar ceea ce ma dezamagit acest manga ar fi traducerea in vietnameza. Deci daca o gasiti in engleza dati un 'comment' aici !

Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri