Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Red River


Information
Type: Manga
Volumes: 28
Chapters: 173
Status: Finished
Published: 1995 to 2002
Genres: Adventure, Drama, Fantasy, Historical, Romance, Shoujo
Authors: Shinohara, Chie (Story & Art)
Serialization: Shoujo Comic

Cum ati reactiona daca ati fi fost transportati din prezent in trecut in civilizatia babiloniala ?

Red River sau Anatolia Story a fost publicata intre 1995 si 2002 avand titlul original "Sora wa Akai Kawa no Hotori". As putea spune ca este unul dintre putinele manga-uri transcende de timp. Intr-adevar este o manga clasica atemporala, care e menita sa captiveze atentia cititorului. Cu siguranta este una dintre cele mai bune manga care are o astfel de poveste al timpului, incat poate tine un ritm rapid in industria manga-urilor.


Fiind o poveste fantastica, Red River ne relateaza o fata transportata in Anatolia antica (Turcia de astazi), prin magie neagra de catre schemele de Nakia - o regina malefica. Prin ajutorul printului Anatoliei, Kail, si diversi printi, printese si oamenii obisnuiti, Yuri, eroina noastra incearca sa gaseasca drumul spre casa pana in ziua moderna.


Cred ca intrebarea voastra ar fi ceva de genul; "cum dracu o fata din Japonia a ajuns in Anatolia?"Din spusele povestii ea, Yuri, a fost transportata din doua motive: unul din ele este sangele ei necesar pentru sacrificiul, in scopul de a-l ucide pe printul mostenitor al tronului; iar al doilea motiv este pielea sa fina, pe care regina mama o doreste pentru colectia sa.

Ea a fost in mod constant salvata de catre printul Kail, un barbat chipes si destept.

Printul Kail este capabil de a mosteni pozitia tatalui sau si este obligat sa fie urmatorul rege. Doua dintre ele sant destinate pentru maretie, deoarece obstacolele stabilite de catre Regina Nakia si alti raufacatori! "

Fiindca povestea are loc in timpul domniei regelui Suppiluliuma I, veti gasi elemente istorice in care Imperiul Hitit va fi in apogeul puterii, rivalizat doar de Egipt, care a fost apoi condus de catre tanarul Tutankhamon. Multi dintre oamenii si evenimente din poveste sant extrase din istoria reala, cum ar fi printii Kail Mursili, Sari Arnuwanda si Zannanza, care vor lupta cu regatul Mitanni, regat in jurul orasului Kizzuwatna.Deoarece a inceput publicarea in 1995, arta din Red River va fi cat de cat "old school" , dar foarte fermecatoare si cu siguranta poate respinge persoanele care pot fi usor distrasi de arta groaznica. De fapt arta e destul de buna, doar ca scanarea a fost groaznica

Ceea ce ma impresionat cel mai mult in sectiunea grafica ar fi imbracamintele. Se pare ca artistul a elaborat imbracaminte clare, ceea ce imi da impresia ca a stiut ce insemana haine taranesti, haine ostentative, haine simple, haine frumoase, toate aceste tipuri punadu-le intr-un stil fermecator. Sa nu mai vorbim de toate personajele care au fost intocmite destul de bine.


Eu, personal cred ca ceea ce face ca aceasta poveste diferita de orice manga istorica obisnuita este unicitatea personajelor. Fara indoiala eroina din poveste este una dintre cele mai puternice femei si mai curajoase din cate stiu. Adica in sensul de observatii dornice, perspectiva, convingere, principii si tactici. Rand si nobilii sant captivati de Yuri "Ishtar" prin dorinta ei si dorinta de a ajuta.
Evolutaia ei este fantastica. De la prima Yuri - o fata naiva, proasta si neajutorata, la Yuri cea eroina care va deveni o zeita a razboiului...
Desigur cuvintele nu sant suficiente pentru a defini caracteristicile fiecarui personaj, deoarece se poate observa de-a lungul unicitatii seriei. Vei iubi inconstient caracterele in care acestea raspund la provocarile care ii asteapta.Am uitat sa precizez ca exista si romantism in aceasta poveste, spre deosebire de cliseul tipic, pentru ca veti fi trase (ma refer la fete) la caracteristicile printului Kail. Kail avand atribute unice care o completeaza pe eroina scoatand pasiunea incomparabila, care va fi obligat sa fie testate.

Deci ! Secventa de poveste se desfasoara la limita de dragoste si de guvernare, existand momente tragice si intorsaturi neasteptate, care va va captiva cerebelul vostru de zombie.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri