Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tetragrammaton Labyrinth


Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 37
Status: Finished
Published: Jan 26, 2006 to Nov 26, 2007
Genres: Action, Adventure, Demons, Fantasy, Horror, Seinen
Authors: Itou, Ei (Story & Art)
Serialization: Comic High!

Magic !! ma asteptam mai multa magie de la aceasta manga, dar pot spune ca nu face exces de acest gen.

"Tetragrammaton Labyrinth" este situat intr-alternativ pre-industriale, in zona Londrei, in cazul in care in 'Scotland Yard call on Meg Cross'. Avem o calugarita cu un talent deosebit in exorcism, Angela si partenerul ei nemuritoare care vor lupta impotriva demoniilor. Pentru a pastra siguranta omenirii de creaturile care stau ascuns in umbra, Meg si Angela continua sa extermine demonii si sa aduca in fata justitiei cativa demoni, folosind tot felul de magii .



Arta a fost frumoasa la inceput. Mai ales goth-loli care a deformat un monstru, si mai ales ideea calugaritei inarmata pana in dinti. De la jumatatea manga-ului arta incepe sa devina veche ceea ce a dat o tenta de clasic.


Detaliu global din aceasta carte este complet, de la tinutele frilly, la detaliile complicate ale oaselor si fibrelor musculare ale bratelor retezate. M-am bucurat de valoarea variata de detalii in ochi caracterelor, care au avut o varietate de emotiile. Designul lui Angela si misterios fond a facut ca personajul sa para interesant. Ea pare a fi in jurul valorii de doisprezece ani, cu o rochie goth si codite, dar ea poarta o coasa masiva (parca ii statea mai bine un cutit), iar emotia in a ucide monstri este vazuta de zi cu zi.


Personajul lui Meg imi aminteste de o gramada de personaje... exemplu; sora Rosette din Chrono Crusade, sau cu Henrietta / Rico din Gunslinger Girl.
Iar ca personaje monstri, as spune ca-s unici si grotesti, iar panourile cu corpuri dezmembrate sant fascinante.


Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Lista mea Manga recenta

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *