Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tetragrammaton Labyrinth


Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 37
Status: Finished
Published: Jan 26, 2006 to Nov 26, 2007
Genres: Action, Adventure, Demons, Fantasy, Horror, Seinen
Authors: Itou, Ei (Story & Art)
Serialization: Comic High!

Magic !! ma asteptam mai multa magie de la aceasta manga, dar pot spune ca nu face exces de acest gen.

"Tetragrammaton Labyrinth" este situat intr-alternativ pre-industriale, in zona Londrei, in cazul in care in 'Scotland Yard call on Meg Cross'. Avem o calugarita cu un talent deosebit in exorcism, Angela si partenerul ei nemuritoare care vor lupta impotriva demoniilor. Pentru a pastra siguranta omenirii de creaturile care stau ascuns in umbra, Meg si Angela continua sa extermine demonii si sa aduca in fata justitiei cativa demoni, folosind tot felul de magii .Arta a fost frumoasa la inceput. Mai ales goth-loli care a deformat un monstru, si mai ales ideea calugaritei inarmata pana in dinti. De la jumatatea manga-ului arta incepe sa devina veche ceea ce a dat o tenta de clasic.


Detaliu global din aceasta carte este complet, de la tinutele frilly, la detaliile complicate ale oaselor si fibrelor musculare ale bratelor retezate. M-am bucurat de valoarea variata de detalii in ochi caracterelor, care au avut o varietate de emotiile. Designul lui Angela si misterios fond a facut ca personajul sa para interesant. Ea pare a fi in jurul valorii de doisprezece ani, cu o rochie goth si codite, dar ea poarta o coasa masiva (parca ii statea mai bine un cutit), iar emotia in a ucide monstri este vazuta de zi cu zi.


Personajul lui Meg imi aminteste de o gramada de personaje... exemplu; sora Rosette din Chrono Crusade, sau cu Henrietta / Rico din Gunslinger Girl.
Iar ca personaje monstri, as spune ca-s unici si grotesti, iar panourile cu corpuri dezmembrate sant fascinante.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri