Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Portus


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 11
Status: Finished
Published: Jan 5, 2006
Genres: Horror, Seinen
Authors: Abe, Jun (Story & Art)
Serialization: Young Sunday (Weekly)

Trebuie sa recunosc, nu am fost niciodata atat de polarizat despre un anumit titlu. Pe de o parte, daca ati fost vreo data intr-o pestera o sa va dati seama lumea de dincolo. Oricum, The Ringu si Ju-On, s-ar putea vorbi cu entuziasm despre Portus. Piesa este capricioasa, arta se potriveste iar tema si detaliile subtile contribuie la oroarea normala.


Portus reda o fata de liceu, Chiharu care comite un suicid misterios. Asami prietena ei cea mai buna va investiga moartea misterioasa, apeland la ajutorul a doi profesori, Keigo si Mayumi. Moartea misterioasa are legatura cu secretul din jocul Portus. Se pare ca jocul are o caracteristica ascunsa care face ca jucatorul sa fie bantuit de fantoma unui baiat.
Dupa cum am spus Portus, are o formula standar japoneza. Daca ati fost atenti la oricare dintre filmele J-Horror, acest manga urmeaza ritmul si stilul strans, la originile sale urbano-legendare si incetarea sa ambigua.

De fapt, primul lucru care mi-a venit in minte atunci cand am citit Portus a fost o reminiscenta a lui Ju-On, inclusiv detaliile artistice, cum ar fi vazutul chipului monstruos.Sincer sa fiu este o poveste de groaza decenta, cu opere de arta buna, care poate intra in colectia ta de manga.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri