Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kimi no Knife


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 71
Status: Finished
Published: Jul 8, 2009 to Apr 24, 2013
Genres: Mystery, Drama, Supernatural, Psychological, Seinen
Authors: Kotegawa, Yua (Story & Art)
Serialization: Grand Jump Premium

Ce ai face daca ai obtine 1 milioan de euro pentru uciderea unei persoane, ai face asa ceva ?

Stiti, sant destul de socat de faptele din acest manga care a primit recenzii pozitive. Nu ma asteptam la asa ceva deoarece nu este acea manga care te face sa te uiti pana la trei dimineata. Adica, da ! e un manga buna. E oarecum ca Death Note doar ceva mai putin artificial, precum si cu caractere care de fapt simti (pentru cea mai mare parte), relativitatea umana. Din pacate, recursul seriei - si anume, aspectele psihologice si morale sant raspandite de la inceput - a fost semnificativ minimalizarea favorismului.

"If you can get 5 billion yen for killing a person, what would you do?" cu asa ceva incepe povestea in care o frumoasa doamna discuta cu personajul nostru Shiki, un profesor part-time. Raspuns dat de Shiki "If it's an evil person...", confundand acest lucru cu o gluma...

Este interesant, dar ar fi putut fi facut cu mai mult suspans. Mai multe mistere sant introduse, dar greu de abordat, la fel ca "coordinator" sau organizatia care angajeaza asasini. Tintele sau victimele, ar trebui sa fie mult mai rai, astfel incat asasinii nu-si vor pata pe constiinta, dupa uciderea victimelor.


Acum sincer acest manga nu este Death Note. Personajul principal, Shiki, este prezent la locul crimei, iar metoda de crima in sine este destul de normala. Este modul in care-l face mai realistic.

Arta am evaluat-o mai mult ca un bishoujo. Si nu exista suficiente detalii in fundal.


Ca un oarecare cititor, as dori sa se simta oarecum empatic cu personajele. Deoarece nu au fost concentrate pe fundalul lor, cu exceptia lui Shiki si ratiunea de a ucide (foarte neoriginal). Am simtit ca nu era nici o adancime de caracter.
Au fost, de asemenea, prea multe personaje introduse prea repede, ceea ce a fost greu sa-mi aduc aminte de fiecare in parte.

Bucuria de cititor, a fost aceea de a nu-mi solicita creierasul... Premisa este promitatoare, dar manga nu se bazeaza suficient pe ea insasi. Daca ar fi fost sa devină mai sangeroasa sau mai intunecata as ridica ratingul, dar pentru intrebarea de mai sus "If you can get 5 billion yen for killing a person, what would you do?" te face sa te gandesti la continutul ei.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri