Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Apocalypse no Toride

Information
Type: Manga
Volumes: 6
Chapters: 31
Status: Publishing
Published: Sep 3, 2011 to ?
Genres: Action, Horror, Shounen, Psychological
Authors: Kuraishi, Yuu (Story), Inabe, Kazu (Art)
Serialization: Shounen Rival

Pare ca manga-urile cu zombies sant cele mai populare... Cred ca majoritatea se vor intreba de ce am ales o asemenea manga. Raspunsul este simplu; prin 2012 la Nijikon, domnul Cedik cumparase aceasta manga. In zilele acelea citisem un alt manga cu zombalai intitulat "I am a Hero". Asa ca am decis sa citesc si aceasta manga, neavand ce face.

Deci. Ce poti sa faci cand esti confundat cu un criminal ? Nimic. Te duci la inchisoare... va fi norocul pe tine, atunci cand cei mai rai detinuti nu prea au de-a face cu tine. Serios, esti norocos. Si mai ales atunci cand zombie te ataca, stii ca esti cel mai norocos om.

Protagonistul, Maeda Yoshiaki, este tanarul acuzat de o crima, pe care mai tarziu pare sa fi fost facut de catre unul dintre zombie. Asa ca este aruncat la zdub si in scurt timp vine apocalipsa cu zombie.
Asa ca deciziile luate va fi, auto-salvarea propriei sale vieti, dar in manga exista putina morala altele decat cele de munca in echipa, loialitate si tradare, lasand un festival de zombie pur pentru a va bucura. Nu exista nici un "sfarsit al lumii in momentul acesta". Acesta este sfarsitul lumii deja... multumesc.De asemenea, trebuie sa mentionez, faptul ca Maeda Yoshiaki nu este destul de pregatit, in cea mai mare parte este speriat, dar gata sa lupte si sa riste viata atunci cand este necesar. El nu e victima ta medie, nici armata dumneavoastra medie sau ex-Navy SEA. E un las usor intelectual si face parte din personalitatea noastra, atunci cand santem blocati intr-o astfel de situatie. Sa recunoastem, chiar si tipurile de sport din inchisoare nu prea te ajuta pentru o apocalipsa cu zombie.

Spre deosebire de multe alte manga-uri accentul pus nu a creat o schimbare de stil, care a intrerupt cititul. Zombie sant vizual ciudati, viteza lor si evident tenacitatea sant starile emotionale a supravietuitorilor. Sant create prin expresii faciale credibile.

Asa ca iubitor de povesti zombie, indiferent cine dracu esti... apuca-te sa citesti aceasta manga.Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri