Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Koe no Katachi


Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Jan 8, 2011
Genres: Drama, School, Shounen
Authors: Ooima, Yoshitoki (Story & Art)
Serialization: Bessatsu Shounen MagazineIn seara asta va prezint un one-shot despre o clasa dintr-o scoala primara, a carei fapt este acceptarea unei fete cu deficiente de auz. O poveste trista, s-ar presupune.
Dar din punctul meu de vedere sentimental, nu am fost niciodata atat de furios, trist si fericit cand am citit acesta manga scurta. Koe no Katachi e o poveste frumoasa, in care te face sa crezi despre actiunile tale si ceea ce trebuie sa-i multumesti. Fara indoiala cel mai bun one-shot citit pe anu acesta.


Nu am de gand sa va mint si sa va spun ca m-am bucurat cu adevarat de aceasta poveste, dar va spun ca ideea de poveste este cu adevarat uimitoare. Acum ii pot fi in contradictie ceea ce am spus, dar motivul adevarat al acestui one-shot care ma lasat rece, a fost doar tristetea si realul din spatele ei. Cu toate acestea, atunci cand am terminat m-am trezit spunand "ce poveste", deoarece a fost doar atat de buna.
Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 24
Status: Publishing
Published: Aug 7, 2013 to ?
Genres: Drama, Romance, School, Shounen
Authors: Ooima, Yoshitoki (Story & Art)
Serialization: Shounen Magazine (Weekly)

Desi o-shot-ul a castigat "80th Weekly Shounen Magazine Newbie Best Mangaka Award", vectorul continutului a facut dificila in publicare in Bessatsu Shounen Magazine, unde a castigat primul loc.

Aceasta poveste nu face aceasi greseala. Cititori ca mine ar putea fi tentati sa vada un astfel de inceput plin de speranta nou ca 'nerealist'. Pentru ca viata mea nu va da a doua sansa nimanui, mai ales cand ura este peste limita.


Dar povestile sant un loc minunat pentru a gasi speranta. Trebuie sa ne amintim ca exista in cazul in care in spatele unei umbre, exista o lumina.


"Koe no Katachi" este o poveste neobisnuit de matura si respectuosa in realitate. Acesta recunoaste vina, nu de la neintelegeri simple si circumstante, dar din greseli prostesti, dureroase, ireversibile, care nu poate fi anulate de o mie de scuze.
Acesta exploreaza noduri dureroase, care nu sant usor de dezlegat.

Dupa ce Ishida Shouya isi face planul sa se sinucida, pentru ca a ajuns un nenorocit... si constatand ca Nishimiya Shouko nu-l va ierta, manga ne va redacta o mica schimbare (a doua sansa).


Aceasta iluzie este varsata repede si iti dai seama ca povestea este relatata din alta perspectiva. La sfarsitul zilei, este o poveste despre agresiune si efectele de acolo din interior, mai ales din scoli. Ishida este unul dintre cei mai populari copii si pare sa fie in partea de sus a lumii lui pana la "invadarea" lui Nishimiya. Ea nu-i pe o 'treapta', dar pur si simplu nu exista. Ca o persoans surds, ea considers cs este greu pentru a obtine ceva, dar asta nu o descurajeaza de a incercarea.


In urma durerii, Ishida se trezeste aruncat de 'asa-numitii "prieteni" in fata autobuzului perverbial. Aflandu-se acum bruscat si aruncat afara. Manga are o multime de 'chestii' intr-un pic de spatiu pentru a atinge pe natura umana de adulti si copii. Tu nu vezi un bun exemplu in care adultii fac fata stresului, dar care alimenteaza numai in modul in care actioneaza pe efectele copiilor si vice-versa.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri