Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Cowboy Bebop: Shooting Star


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 10
Status: Finished
Published: 1997
Genres: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Authors: Watanabe, Shinichiro (Story), Kuga, Cain (Story & Art)
Serialization: None

Pew pew pew ! a dat nostalgia in mine. Sincer sa fiu mi-am adus aminte de anime-ul Cowboy Bebop, un anime destul de reusit as spune. Asa ca timp de o luna, ma tot frecam la degetul de pe mouse, cu ideea de a incepe sa citesc manga cu acelasi nume.
Am ramas putin incremenit dupa ce am aflat ca "Cowboy Bebop: Shooting Star" sta la originea manga-ului "Cowboy Bebop", acarui baza a fost facut si anime-ul.

Povestea din acest manga este originea propriu-zisa in care populatia de pe Pamant isi va abandona casa naturala pentru alte planete. Iar Sistemul Solar va deveni playground pentru criminali si gangsteri. Politia nu va putea sa-i prinda pe toti... asa ca le va da mana libera vanatorilor de recompese.Incepem cu anul 2071, echipajul navei spatiale Bebop calatoreste prin Sistemul Solar incercand sa colecteze recompense. Natiunile-state s-au prabusit si o varietate de rase si oameni locuiesc in Sistemul Solar. In jargoul erei, "cowboy" sant vanatori de recompense.

Kai Lucas angajeaza echipajul Bebop pentru a gasi sosia lui rea. Echipajul prezentata la inceput Spike Spiegel si Jet Black. Cei doi piloteaza o fosta nava spatiala de pescuit, numita Bebop, si lucreaza ca vanatori de recompense. Odata ce seria progreseaza, mai multe probleme vor aparea. Cum ar fi, Spike va fi cel mai cautat si vanat sau fiind o victima a unei erori de calculator.. si isi va face aparita frumoasa Valentine Faye si desigur copilul geniu Edward cu cainele Ein.Bine, la zona arta pare a fi un lucru complicat. Din cauza ca linia povestii este alta, sau mai bine spus originala, arta va fi si ea diferita fata de anime-ul cunoscut sau de cealalta manga. Sincer sa fiu, cel care incearca sa citeasca originalul sa nu se astepte sa-i placa. Ma refer... pana la urma urmei anime-ul este cel esential. O sa fiti dezamagit de grafica personajelor care par mai feministe fata de anime... par un pic diferit...  dar intriga este un umor copt.Asa ca am sa fac si review la cealalta serie.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri