Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Paranoia Star


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: Jan 1, 1986 to ?
Genres: Horror, Psychological
Authors: Maruo, Suehiro (Story & Art)
Serialization: None

Colectie de povestiri scurte de-a lui Maruo. O colectie aproape imposibil de a spune un rezuma. Cele mai multe dintre ele nu sant reprezentat cu adevarat, ci se ocupa cu stari anormale ale mintii, patrunse de un suprarealism general.

Ca si in multe dintre aceste lucrari, el arata referiri la arta si cultura din 1920 si 1930 ale Japoniei si Germaniei, care sta la baza stilului sau artistic.
Multe dintre ilustratiile descriu sex grafic si violenta si, prin urmare, sant denumite in continuare contemporan muzan-e (un subset de japoneza ukiyo-e violenta sau alte atrocitati.)Parerea mea despre aceasta lucrare as spune ca se aseamana cu o poezie in care creierul tau pur si simplu nu poate procesa asa ceva. Pe scurt pare un hardcore pentru a intelege semnificatia din spatele povestii.La fel ca cele mai multe de lucru a lui Maruo-Sensei, Paranoia Star este destul de ciudata si suficienta de intensa pentru a face o persoana ca tine normala sa devina o persoana deliranta. Arta combinata cu ruperi de creierea face ca aceasta manga o placere pura. Fiecare poveste este centrat in jurul unui concept diferit. De exemplu, intr-o poveste, un tanar incepe sai aibe viziuni in cat se confrunta cu realitate ...Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri