Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tsumitsuki


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: 2008 to 2009
Genres: Horror, School, Shounen, Supernatural, Psychological
Authors: Kiyohara, Hiro (Story & Art)
Serialization: Ace Assault

Ai grija sa nu ai sentimente de vinovatie, ca nu cumva demonii sa se hraneasca cu trupul tau.

Seara pisicilor si cotoilor ! In seara asta doresc sa va recomand o poveste, avand actiunea intr-un oras oarecare. Personajul nostru ,Takada Chinatsu se mutat in astfel de oras in care exista o legenda despre demoni - Tsumitsuki - care poseda sentimente de vinovatie, acarei persoana poseda un 'peste' pacat. Cel care este posedat, le sant devorate trupul si mintea incet, ca demonul sa se manifeste la sfarsit.


"Tsumitsuki" este o manga placuta de la inceput pana la sfarsit. Este impartit in cinci capitole diferite. Fiecare capitol se concentreaza in jurul unui personaj care se simte vinovat de un pacat care l-au comis. Introducerea protagonistului Kuroe, care este un tip adevarat de infiorator, fara a strica ceva, Kuroe nu este tipul tau dragalas, ci este un fiu al unui preot care sa aiba o constientizare despre demoni si domenii spirituale. El este personajul principal al acestui manga, insa el nu este punctul central al povestii. Autor Hiro Kiyohara concentreaza povestea pe cei posedati de tsumitsuki. Conceptul este infricosator, oricine cu un nivel ridicat de vina pentru ceva ce simte, sau o greseala poate fi posedat. Hiro Kiyohara face o treaba de a te face sa te simti rau pentru oamenii posedati.


Cu fiecare pagina intoarsa sau click-uita, veti vedea incet mintea si corpul personajului devorat, ne avand cum sa-l ajuti, dar, poti simtii simpatie, indiferent de ceea ce au facut.
"Tsumitsuki" are cateva mari teme de razbunare, rascumparare si soarta, imi place cum "Tsumitsuki" este simbolic de vinovatia pe care le consumam in noi insine, facandu-ne astfel sa realizam autodistrugea.
Imi place stilul de arta din "Tsumitsuki". Unul dintre lucrurile mele preferate despre acest stil de arta este "Kuroe." Kuroe acarui ochi reci, bantuie, ca de obicei, nu vezi la cineva presupune a fi erou. Mediile de actiunea sant elaborate destul de bine.Great characters, chilling theme and concept, and it has heart and emotion.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri