Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Abandon the Old in Tokyo


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: 1970 to ?
Genres: Seinen
Authors: Tatsumi, Yoshihiro (Story & Art)
Serialization: Garo

In timp ce curatam prin lista mea cu mangauri, am descoperit o poveste de Yoshihiro Tatsumi - Tokyo Ubasuteyama. Sincer sa fiu am fugit de aceasta manga, deoarece nu emana nici o energie.
"Abandon the Old in Tokyo" este al doilea dintr-o serie de trei volume, care consta in cateva povestiri scurte, fiecare are un mesaj pentru noi toti.

Asa ca am hotarat sa citesc aceasta carte pe care mi-am pierdut un scurt timp pentru a intelege sensul acestor legende.

Stralucirea adusa de aceasta manga este faptul ca mangaka nu a avut nici nicio frica in a aratat "cealalta" parte a vieti. El ne arata afisat pentru a vedea briliantul mintii si sufletul uman. Ne arata trairea de diferite tipuri de oameni, cu opinii diferite, ganduri si pozitii diferite in societate.

Unele povesti au protagonistii mai usor de a empatizat decat altele. Capitolul "Occupied" este mai usora, mai ales situatia domnului Shinakawa de a nu mai face benzi desenate pentru copii fiind una legitima. Naivitatea lui la unele dintre elementele din viata este un pic trista, dar in acelasi timp, este, de asemenea, o parte a cresterii sale in poveste, descoperirea de noi surse de inspiratie."The Washer" este un fel de poveste care pare sa se incadreze in "principalul adevar patetic al caracterului".


Personajele sant de oamenii pe care ii poti intalni de zi cu zi, chiar la modul nostru de a munca. Ii poti vedea in viata reala atunci cand te duci la scoala sau la servici, atunci cand treci pe langa o persoana pe care l-ai vedea doar pentru o secunda. O secunda in care nu poti sa analizezi ca acea persoana ar putea avea nevoie de tine, sau poate fi cel mai fericit om din lume sau persoana care este in depresie si vrea sa-si puna capat vietii.


Daca exista un punct slab in Abandon the Old in Tokyo, este cu siguranta arta lui Tatsumi. El nu e un artist asa de rau, dar cu siguranta are limite reale. Cele mai multe dintre personajele sale se incadreaza intr-un aspect standard de sex masculin sau feminin, in timp ce acesta functioneaza pe ideea tuturor acestor oameni fiind un fel de "everyman" caracter. Este mai degraba o distrage a atentiei, vazute in cele trei povesti. Nu cred ca e vreo mica coincidenta ca domnul Yamanuki in "neremuneratele"..., personajul mascul sa arate radical diferit de ceilalti barbati din carte.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri