Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Believe Machine


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 4
Status: Finished
Published: 2012
Genres: Hentai, Romance
Authors: Ozaken (Story & Art)
Serialization: Comic Mujin

Fie ca este vorba in viata reala sau in fictiune, un proverb detine adevarul: "Adevarata dragoste nu cunoaste limite."

Avand in vedere personajele principale ale acestui manga, as putea spune cumva ca imi aduce aminte de Chobits, in care reda povestea despre dragostea dintre om si masina. Doar ca aici aveam o actiune diferita si perversa.

Stiu ca este o 'copie' in care un robot,Yuu nr U-910710, Unitatea Prototype 2), este introdus in viata lui Masaru Yoneda, un baiat de douazeci de ani. Ceea ce parea ghinion pentru Masaru la inceputul povestii, se va transforma intr-o dragoste fara limite. Ca in orice alta poveste romantica, studiile sant singurele probleme pentru a fi separati unul de altul, inclusiv unul mare care testeaza inima lui Masaru si dragostea lui pentru Yuu. In cele din urma, se incheie si scurt epilog au fost cu adevarat emotionant si atins, pana la punctul in care aproape am ochi incetosati. Prin urmare, un avertisment pentru minori, ar fi, ca acest manga este un hentai-manga: ceea ce vreau sa spun este ca ai mai mult decat o simpla poveste.

Opera de arta este satisfacatoare... pai da dracu, doar ca e cu boobs. Chiar daca am citit-o in limba de origine japoneza (a aparut si in engleza), unde cunostintele mele de limba este in continuare cenzurate, as putea spune ca pot sa ma laud prin a intelege emotiile reprezentate de personajelor principale.In ceea ce priveste dezvoltarea caracterului, Ozaken a facut o treaba excelenta in aceasta lucrare scurta si desigur perversa. In doar patru capitole, Masaru a evoluat in viata de dupa destramarea lui, si a aratat ca poate iubi pe cineva inca o data, chiar daca fata a fost Yuu, care sa intamplat sa fie un robot ginoida, construit cu tehnologia cea mai sofisticata.

Continut sexual sau fara continut sexual, functioneaza si sant foarte rare, deoarece genul hentai-romance incepe sa prinda contur in toata lumea.

Asa ca ahh miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri