Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Assassination Classroom


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 100
Status: Publishing
Published: Jul 2, 2012 to ?
Genres: Action, Comedy, School, Sci-Fi, Shounen, Supernatural, Psychological
Authors: Matsui, Yuusei (Story & Art)
Serialization: Shounen Jump (Weekly)

Salve ! cred ca majoritatea dintre voi stiu despre aceasta manga. Pentru unii aceasta manga pare a fi o comedie destul de reusita, iar entru altii pare o poveste psihologica.

Nu este un manga shonen obisnuit. De fapt, intr-adevar numele va ofera o idee opusa a ceea ce este cu adevarat. La prima vedere (numele, desigur), ar trebui sa para ca fiind 0 manga seriosa, ceva intunecat ca Death Note, dar in momentul in care incepi sa citesti cateva capitole din intunecatul acestei poveste, iti va venii in minte cuvantul ecchi. Odata ce ati incepu sa-l cititi, iti vei da seama ca ai gresit din ambele parti in a alege aceasta manga (desi poate fi considerat un pic mai inchisa decat shounen obisnuit).Povestea din "Ansatsu Kyoushitsu" incepe cu un profesor ciudat care nu are o forma umana, aratand mai mult ca Cthulu, avand scopul de a preda la o clasa de elevi, unde aparent sant elevi normali dar de fapt ei sant antrenati pentru a deveni asasini de elita. Pentru o recompensa colosala oferita de guvern, elevilor le este atribuita misiunea de a-l ucide pe profesor care, surprinzator, ii invata cum sa-l omoare. De ce aceasta misiune ? Pentru ca Koro-sensei, profesorul este atat de puternic incat a putut distruge jumatate de Luna si este dispus oricand sa distruga lumea.


Arta din "Ansatsu Kyoushitsu" este destul de generica, este destul de atractiva. Povestea este obligata sa se imbunatateasca continuu. Arta se potriveste, de asemenea, caracterul grav-dar-comedie. Studentii sant usor de recunoscuti, spre deosebire de cele mai multe manga-uri, prin parul si uniformele lor (chiar daca acestia poarta aceeasi uniforma). Exista doar o singura problema - Nagisa (MC), pare a fi un baiat sau o fata?Dupa cum sa mentionat mai sus, este greu sa se faca distinctia daca MC este un baiat sau o fata, fie prin aspectul sau, sau chiar actiunile sale, de cele mai multe ori. Profesorul, Koro-sensei este usor de recunoscut si cel mai interesant din acest manga, si asta nu din cauza ca poate merge cu o viteza de Mach 20, dar, de asemenea, cu numeroasele sale 'chichite' de personalitate (puncte slabe). Karma, al treilea MC, este singura care reprezinta o amenintare serioasa prin caile sale delincvente, astfel, este una dintre cele mai distractive caractere deoarece el incearca mereu ceva unic pentru a-l omoara pe Koro-sensei.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri