Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Sugar Dark: Umerareta Yami to Shoujo


Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 19
Status: Finished
Published: Jun 4, 2010 to Dec 3, 2011
Genres: Demons, Drama, Fantasy, Romance, Supernatural, Seinen
Authors: Ooiwa, Kenji (Art), mebae (Art), Arai, Enji (Story)
Serialization: Young Ace

Sant fericit ! In sfarsit am gasit manga cea dorita de acum patru ani. Bazat pe romanul cu acelasi nume, Sugar Dark reda povestea de dragoste dintre un cuplu ciudat. Pe scurt este o poveste de dragoste, cu cateva scene macabre (guro), cu un pic de mister, supranatural, si romantism amestecat pe acolo.

"Sugar Dark: The Buried Darkness and the Girl" este un manga, scurta in poveste, format din doar 19 capitole. Cu toate acestea, problema cu seria scurta, ar fi povestea care nu prea are suficient timp pentru a se dezvolta pe deplin. Dar, decat sa fie o serie lunga cu batalii repetative, mai bine ramane asa. Acestea fiind spuse, din punctul meu de vedere, ritmul povestii este perfect.


Povestea incepe cu un baiat in varsta de 16 ani, nume Muoru care a fost in mod fals arestat si trimis la un cimitir pentru a efectua munca fortata. Acolo, el intalneste o fata frumoasa pe nume Meria, care se crede "grave keeper".

Elementul misterios de poveste este ceea ce te va tine pe scaun, desi povestea pare un pic plitisitoare la inceput, ea incepe sa prinda un contur fascinant pe la capitolul sapte.

Muoru devine fascinat de Meria si isi petrece zilele sapand gauri in care vor fi ingropati monstri-strigoi numiti "The Dark", iar noaptea el se intalneste cu Meria.

Exista o multime de imagini convingatoare aici, iar povestea incepe cu unele personaje infiintate. Majoritatea actiunii se petrece in cimitir. Pe la jumatate.., cu toate acestea, ea devine confuza si previzibila, s-au cam grabita. Cele mai bune elemente de complot, toate personajele de rau augur, se estompeaza in fundal.Personajele au fost destul de ciudate, desi nu a adus nimic nou la masa. Protagonistul este oarecum generic pentru un manga, desi m-am bucurat de sentimentele puse in caractere. Poate e din cauza ca sant mai sentimental, dar m-am gandit ca mangaka a facut o treaba buna de a reda emotiile personajului din acest manga.


Deci, in general, acest manga face tot timpul pierdut pentru a-l termina intr-o noapte. Nu e prea mule scene macabre ca sa fie interzis minorilor, dar poti sa obtini o oboseala pentru un somn bun. Daca va bucura misterele si nu va deranjeaza unele teme intunecate, atunci va recomand acest manga.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri