Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

7 Seeds


Information
Type: Manga
Volumes: 30
Chapters: 156
Status: Publishing
Published: Mar 26, 2002 to ?
Genres: Action, Adventure, Drama, Horror, Josei
Authors: Tamura, Yumi (Story & Art)
Serialization: Flowers (Monthly)

In primul rand vreau sa spun ca am facut un maraton de citit... cea mai mare parte a acestui manga..., deci memoria mea este un pic neclara cu privire la anumite aspecte.

Ceea ce ma atras initial la 7 Seeds a fost cu siguranta o combinatia de genuri, un horror de lunga durata, poveste shoujo fantastica, dar nelipsind aventura cu un viitor apocaliptic.


Terenul este destul de simplu si, spre deosebire de multe povesti, nu este clar cum si cand povestea se va termina - nici un scop clar a fost inca distins. Elementele constante de mister si suspans va tine la anticiparea capitolul urmator, si sant realizate suficient de bine, astfel incat sa nu te confuzi de toate parcelele separate.


La inceput totul este neclar, un grup de tineri se trezesc pe o barca ce e pe cale sa se scufunde si nu isi amintesc nimic in legatura de cum au ajuns acolo sau unde sant parintii lor. Nici macar nu se cunosc intre ei. Protagonistii din 7 Seeds naufragiaza pe o insula, unde observa niste lucruri ciudate, mai intalnesc alti tineri care, la fel, sant amnezici si apoi descopera incetul cu incetul: fauna si flora e putin diferita de cea pe care o cunosteau ei. Apoi, afla de la una din persoanele din grupul deja format ca un meteorit a lovit Pamantul, cauzand mari distrugeri si schimbarea faunei.

De asemenea, timpul dedicat fiecarui grup de caractere (exista cinci grupuri din total), iar personajele in sine sant utilizat eficient, astfel incat, dupa cateva volume distanțta de un anumit grup va veti aminti inca cine sant, ce scopul si modul in care acestia functioneaza ca un grup. Dar groaza si elemente de aventura sant ceea ce stabileste cu adevarat 7Seeds fata de oarecare alta manga.

Oamenii au murit, dar oamenii de stiinta, stiind in avans de cele ce urmeaza sa se intample, au format niste echipe de cate 7 persoane perfecte (fara probleme de vedere, auz, inima sau boli ereditare) plus un ghid in stare de criogeneza pentru a repopula pamantul. Japonia a facut patru grupuri cu persoane a caror nume are legatura cu cele patru anotimpuri, plus echipa lor, echipa "Summer B", ca plan de rezerva. De ce sant ei planul de rezerva? Pentru ca, spre deosebire de membrii din celalalte echipe, ei nu au reusit sa se integreze in societate, alegand sa fie niste rebeli. Acestia vor invata sa supravietuiasca in conditii critice si sa descopere buncarele lasate de inaintasi.
Personajele precum si motivele si atitudinile fiecarui grup sant variate, si toate duios in felul lor unice, astfel incat nu va fi nici o dificultate in a avea un personaj preferat, de grup sau de poveste. Este usor sa spun doar dupa aparentele personajelor, ce fel de persoane sant, negasind doua personaje la fel. Singura problema pe care am gasit a fost cu numarul mare de caractere introdus, este indoielnic ca veti fi in masura sa va amintiti majoritatea numelor personajelor, daca este cazul.


Pentru a aduce povestea la viata, arta se potriveste superb. Este shoujo-stil, exista unele paiete, si nu exista inca sa fie un personaj neatractiv, dar nu exista nici o inteligenta si nici ridicol de femei proportionate. Pur si simplu, arta este frumoasa si consecventa, in personaje, peisaje naturale si monstri.

Deci pe scurt... iti place sa supravietuiesti in salbaticie, dar nu sti cum... 7 Seeds e ghidul tau.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri