Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Painting Warriors


Information
Type: Manhua
Volumes: 3
Chapters: 26
Status: Finished
Published: Oct 2009 to ?
Genres: Action, Adventure, Fantasy, Historical, Seinen
Authors: Suen, Wai Kwan (Story & Art)
Serialization: None

Miau miau lume ! azi m-am gandit sa va recomand ceva mai cu arta. Povestea are loc la inceputul dinastiei Song (960-1127 d.Hr.), la frontiera de vest a Imperiului Tangut - punctul de pivot al Drumului Matasii - in care va avea loc o lupta furioasa. Razboinicii viteji al Imperiului Tangut si armata religioasa din vest, luptat pentru un element sacru. Conflictele, conspiratiile si luptele religioase se vor deplasa in centrul, de pe campul de lupta, in care "pictorul de razboi"(un fel de fotograf de razboi din zilele noastre) va sta neclintit si integrandu-le pe o foaie, pentru a spune nimic altceva, decat adevarul din fata ochilor.Ei bine, este destul de buna si o multime de chesti interesante, mai ales ca personajul principal fiind la fel de rece ca el, iar puterea lui este minunata si destul de interesanta. Cu siguranta nu este ceea ce m-am asteptat sa citesc, am crezut ca va avea tema razboiului. Dar atunci nu stiam ca va fi o fantezie cu crestini egoisti. Deci, in unele moduri a devenit mai bine si mai interesant decat la inceput si in alte moduri mai inspaimantatoare, ciudate si un pic confuz.


Ea are un pic de umor si dragoste, iar arta este destul de buna, desi secventele de actiune nu sant intotdeauna clare. Imi place, de asemenea, modul in care acestea arata viteza si actiune super-evaziune a personajului principal. Singurul lucru care ma face sa ma suparat si sa miaun prin casa modul in care nu iti ofera o explicatie.

Oricum daca alegi sa o citesti o sa te bucuri de majoritatea seriie, dar sfarsitul pur si simplu vor fi ucisi pentru tine. In momentul in care se poate obtine asa de mult si interesant, artistul il incheie. In plus, cum am spus si mai sus, exista o multime de intrebari care au ramas fara raspuns.


Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri