Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Shinobi no Kuni


Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 22
Status: Finished
Published: May 12, 2009 to Feb 12, 2011
Genres: Action, Historical, Shounen
Authors: Banno, Mutsumi (Art), Wada, Ryou (Story)
Serialization: Gessan


Shinobi no Kuni este o fictiune istorica amplasat in al 4-lea an din perioada erei Tenshou al statelor beligerante (in jur 1567) din Japonia, spund o versiune dramatizata al Bataliei de la Murayama, intre clanul Oda si grupul de ninja din provincia Iga.

Povestea are o distributie de bun-simt indoielnica si moralitate reunite intr-un conflict de politica si ideologii: un ninja tanar deziluzionat de calea poporului sau, dusmanul lui lenes care lupta pentru a mentine dragostea de o viata, si o gramada de politicieni vicleni cu agende ascunse.


Aceasta poveste incepe prin a ne introduce in Shimoyama Heibe care este in mijlocul unui razboi fals intre clanuri. Dupa parerea mea pare mai mult o incaierare fatala. Deci, el este in mijlocul acestui "razboi" si isi pune o intrebare etica a intamplarii sale, el ar putea fi vazut ca o voce a moralitatii in aceasta scena, trezindu-se inconjurat de "nebuni", care nu au un strop de mila in a lor inimi. El a refuzat sa ia orice arma, deoarece a considerat inamicul la fel de "om" care are o familie. Cu toate acestea mai tarziu, el este fortat sa manuiasca o arma de catre tatal sau, care ne dam seama mai tarziu ca este de fapt unul dintre oamenii fara inima.

Singur in ura sa pentru violenta, el devine interogat pentru a avea o constiinta de restul populatiei, un om singur intr-o tara de "bestii".
In primul capitol ne-am intalni, de asemenea, cu Mumon, care este un om fara inima de temut, dar in felul sau, ca Heibe, el iese in evidenta (intr-un mod rau). Si astfel povestea incepe... despre ceea ce inseamna sa mori om.Sincer, mi-a placut povestea. Are o multime de etici, care sant rare in manga-urile cu acelasi continut. Autorii merita un semn clar de respect. In toate complexitatea ei exista inca o doza sanatoasa de sange care duce cartea jos de pe raftul plictisitor - etica - carte, destul de ciudata, care iti aduce pofta de mancare mai realista. Nu stiu daca calitatile sale vor ramane nepatate in viitoarea generatie.
Arta e un ecran de bun gust. Acesta nu este un stil extrem de detaliat, dar a fost suficient de detaliat pentru a avea un stil, iar stilul este una dintre cele mai dificile criterii pentru a crea o capodopera. Exista lucruri in fisa de criterii, care sant mult mai importante decat stilul (exista doar cateva, dar, din pacate, pentru ilustrator, stilul nu este cel mai important), si una dintre ele este proportia care din nou, din pacate, ilustratorul nu stabileste indeplin creatia. Dar, in general, arta e foarte buna.


Personajele au fost foarte solide, cu idiosincrazii si caracteristicile lor, atragand interesul tau si dezvolta un fel de legatura cu tine. Nu sant doar personaje in carte, dar stiti (bine, cel putin asta e ceea ce sa intamplat cu mine).

Oricum merita rafoita...

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri