Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Macaroni


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 10
Status: Finished
Published: Oct 25, 2004 to Aug 25, 2005
Genres: Action, Adventure, Comedy, Shoujo, Yaoi
Authors: Mamahara, Ellie (Story & Art)
Serialization: Chara

Imi place cum a fost numit acest manga 'macaroni', avand in vedere ca este western si filmele western de prin anii ’60 ca gen se numeau 'spaghetti westerns' (verificati mai mult pe wikipedia pentru mai multe informatii). Trecand peste, avem un personaj principal dragalas, Robin, un pusti care a trait toata viata la manastire, crescut de parintele Mario, caruia i-a fost incredintat de cand a fost bebelus.


Robin nu prea stie multe despre lumea exterioara si este un suflet inocent. Intr-o zi, din senin, parintele spune ca vrea sa mearga intr-o calatorie si Robin, care ii promisese in trecut ca il va asculta pe parinte orice ar spune, se pregateste de drum. Prin desert, cei doi sunt atacati de niste banditi. Norocul lor este ca apare Ted, un tip inalt, brunet si dubios, care ii ajuta cu conditia sa i se plateasca o masa la localul celui mai apropiat oras. Acesta ii ajuta, dovedindu-se a fi un extraordinar manuitor al sabiei (da, ii apara de banditii inarmati cu pistoale cu sabia). In urmatorul oras il cunosc si pe Sidney, un incantator barbat care este foarte rapid cand trebuie sa traga si ocheste foarte bine. Dar are un ‘mic’ defect… Este cam… fustangiu. Se culca pana si cu sotia primarului pe care il apara.


Parintele pare sa fie convins ca banditii care i-au atacat nu i-a ales la intamplare si pare sa stie mai multe lucruri, neimpartasindu-i nimic lui Robin si il roaga pe Ted sa il duca la destinatie, sa ii fie bodyguard, pentru ca Robin este prea tanar sa se descurce si pana acum nu a mai vazut lumea. Desi Ted, care este de fapt vanator de recompense, pare mai mult a bandit, i-a castigat increderea parintelui, care vede in sufletul barbatului. Pana la urma acepta, insa si Sydney ii urmeaza. Va urma o aventura plina de situatii amuzante, mai ales ca au tot felul de probleme din cauza ca Sidney este fustangiu si izbucnesc tot felul de certi iar inocenta lui Robin este pur si simplu dragalasa. Desi este shonen-ai, fetelor, merita sa cititi si voi manga pentru superbii baieti! Sunt niste scene pe acolo… absolutely hot! Sa-mi spuneti si care dintre cei trei este cel mai sexy.

Acest articol a fost sponsorizat de pe internet.0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri