Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Riki-oh


Information
Type: Manga
Volumes: 12
Chapters: 75
Status: Finished
Published: 1988 to 1990
Genres: Action, Adventure, Seinen
Authors: Saruwatari, Tetsuya (Story & Art)
Serialization: Business Jump

Miau miau lume... cei care au chef sa citeasca acest manga, ar trebui sa fie genul de om, care sa-i placa arta despicata. Deci pe scurt, va sfatuiesc, daca doriti o poveste frumoasa, NU RECOMAND acest manga. Dar daca va place arta si dorinta de a sti efectul unui pumn puternic in cap, RECOMAD acest manga.

Povestea este despre un tanar care a invatat arta Qigong de la unul din bodyguarzii lui Chiang Kai Shek, devenind atat de puternic incat poate lovi cu pumnul in obiecte solide.


La sfarsitul anilor 1990, incalzirea globala a devastat cea mai mare parte de pe pamant, iar societatea sufera de o depresie economica si un colaps ecologic urmata de o crestere a criminalitatii.

Eroul principal Saiga Riki-Oh cu o putere supraomeneasca, pleaca in cautarea fratele sau mic Saiga Nachi, care poarta un simbol Manji pe mana dreapta, 
In timpul calatoriei sale de razbune a prietenului si in cautarea fratelui sau, Riki-Oh va intalni multi adversari de moarte, fie cu puteri supraomenesti sau arte martiale.Sincer, am inceput sa citesc din plitiseala nu din placere. Fara prea multe asteptari am crezut ca actiunea va avea loc numai in inchisoare. Dar se pare ca ea continua mult, adancidu-se in puterea pumnului distrugerii.

Luptele sant in cea mai mare parte, asa cum imi place, si spre deosebire de multe alte manga acolo sant tone de dusmani care vor fi terminati rapid, chiar si cei care se vor astepta sa dureze un volum sau doua, de obicei, se va termina intr- un capitol sau doua .
Arta virila cu muschi de dimensiunea unei anvelope pentru camioane, o distributie de inadaptari asteapta sa fie mutilat si slabita, cu rani sangeroase reparate doar cu o sarma ghimpata ciordita de la un gard.


Povestea lui Riki-Oh va avea urmari de succes, se muta de la configurarea inchisorii la societatea cyberpunk apocaliptica japoneza conduse de mega-corporatii. Desigur , mai spre adancul povestii va sarii in mod inexplicabil in tesutul poluarii si a religiei, sau intr-un eveniment bizar al unui comunist ateu / teist / sau conflictul a lui Hristos, si scaldarea in sange a Armaghedonului...Deci pe scurt merita acest manga sa fie citit numai pentru arta si radiografie 3D despre efectul unui pumn asupra suprafetei unui obraz.

Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri