Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 54
Status: Publishing
Published: Aug 4, 2011 to ?
Genres: Comedy, School, Shounen
Authors: Tanigawa, Nico (Story & Art)
Serialization: GanGan Online

Salutare antisociabilii mei miauti ! Cred ca v-ati dat seama despre ce vorbesc in aceasta zi... Cei care nu sant familiarizati cu aceasta manga, am sa va spun ca "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui" (No Matter How I Look at It, It's You Guys' Fault I'm Not Popular!) sau pe scurt "It's not my fault I'm not popular" este o banda desenata trista dar funny.


In varsta de cincisprezece ani, Tomoko Kuroki crede ca va deveni populara atunci cand va intra la liceu, deoarece, ea este o experta in jocurile otome. In realitate, va descoperii ca face parte din grupul oameniilor singuratici si antisociabili. Asa ca puneti-va cu burta pe aceasta manga trista-comica si urmariti cum Tomoko isi imbunatateste statutul ei social.Seria functioneaza in principal ca o aiureala comedie episodica, dar nu pana la punctul de a fi aleatoare. Mai degraba decat sa fie o comedie medie, este mai mult ca o oglinda pentru cititor antisocial. Dar ce poti face tu ? Simplu ! esti un antisocial si intotdeauna vei fi cel ciudat, dar actiunile prezentate iti va aduce aminte de nenorocirile nefavorabile, pe care le-ai facut si poate intr-o zi (citind acest comic book) vei invata ceva.


Cel mai interesant capitol, este acela in care, se intalneste cu vechea amica din generala. Gandindu-se, ca prietena ei are un 'statut' asemanator, va simtii un sentiment de securitate, dar va observa ca acea prietena sa schimbat drastic, adaptandu-se la viata de liceu, in timp ce Kuroki este inca neschimbata.


Opera de arta este medie, dar face o treaba excelenta la emotiile lui Kuroki.
Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri