Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Lady Georgie


Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 53
Status: Finished
Published: 1982 to 1984
Genres: Drama, Historical, Romance, Shoujo
Authors: Igarashi, Yumiko (Art), Izawa, Man (Story)
Serialization: Sho-Comi

Probabil anul realizarii acestui manga si al anime-ului va face sa credeti ca e prea vechi pentru a merita sa fie vizualizat, insa va inselati. Dupa parerea noastra personala, cele mai frumoase seriale anime, dar chiar si manga, au fost realizate prin anii ’70-’90. Dar, un dezavantaj destul de evident in aceasta perioada este ca multe dintre acestea se aseamana intre ele in ceea ce priveste povestea. Si Lady Georgie se aseamana putin in unele aspecte si in evolutia personajului cu Candy Candy, dar si acest aspect poate nu e foarte evident decat celor care au urmarit foarte atent anime-ul din urma mentionat. Insa Georgie ca persoana este mult mai matura si mai puternica decat Candy, dupa cum veti vedea.


Georgie traieste fericita alaturi de cei doi frati mai mari ai sai, Arthur si Abel si parintii sai in frumoasa Australie. Micuta insa nu stie ca este adoptata, ca tatal sau a gasit-o in padure, alaturi de mama sa adevarata, care era ranita mortal si urmarita de autoritati. Femeia fiind de origine britanica, tatal s-a gandit ca micuta va creste sa fie sclava, caci la vremea aceea erau adusi pe continent din Britania detinutii si decide sa o aduca acasa. Cand tatal Georgiei moare, dupa ce o salveaza din rau, mama ei adoptiva, care niciodata nu a iubito, la nervi, ii marturiseste ca este adoptata. Afland acest lucru, Georgie pleaca in Anglia sa isi afle oribinile si pe Lowell, barbatul pe care il iubeste si care i-a promis ca o va lua in casatorie. Pe urmele ei merg si fratii ei, care de fapt sant indragostiti de ea.

Anime-ul si manga sant destul de diferite unul de celalalt desi povestea, in esenta este pastrata. Probabil si datorita faptului ca anime-ul a fost lansat la un an dupa manga, vom avea multe episoade pe post de fillere, insa nu m-a deranjat atat de tare, pentru ca se pune accent pe frumusetea Australiei si atmosfera acelei perioade. Totodata, in anime mama adoptiva apare totusi mai umanizata, supararea ei pe fata fiind si din cauza unor desincronizari si mici accidente din partea lui Georgie si nu e atat de absurda ca si in manga (dupa parerea mea).
Acest articol a fost sponsorizat de inegalabilul internet, a carui retea sant pline de virusi.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri