Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hand's

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 10
Status: Finished
Published: 2007 to ?
Genres: School, Sports, Comedy
Authors: Itakura, Yuuichi (Story & Art)
Serialization: Shounen Jump (Weekly)


Salutare sportivii mei mici si netalentati. Azi am decis sa va prezint un one-shot de zece capitole. Un manga comica, dar cu o mica tenta dramatica.

Imi place povestea, dar e prea scurta si la sfarsitul te lasa cu ochii in soare. Cred ca ar fi fost un manga mai bun in cazul in care linia de poveste ar fi fost mai mare.

Personajul principal se doreste a fi un erou, dar tatal sau este un vagabond care isi pierde banii in jocuri de noroc, dar a fost odata asul din echipa japoneza de handball. El va merge la un antrenor si ii va cere sa aiba grija de fi-so, din cauza ca il urmaresc cei din mafie pentru datoriile dobandite.
Arta nu e rea. Personajul principal are o setare de fundal buna, dar majoritatea caracterelor nu sant atat in profunzime.


Bucuria manga-ului ar fi atentia pe care o vei dobandii in citit, dar te duce la un sentiment de scadere atunci cand ajungi la sfarsit, din cauza povestii. In general, pot spune ca s-ar potrivi de minune sa-l citesti doar o singura data in metrou, pe langa faptul ca te duce la intrebari de genul "Ce se intampla in continuare ?"

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri