Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Fountain of Love: Tales of the Voice of Flowers


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 4
Status: Finished
Published: 1997 to Feb 1998
Genres: Drama, Historical, Romance, Shoujo
Authors: Sumeragi, Natsuki (Story & Art)
Serialization: Asuka (Monthly)

"Rensen - Hana no Koe Yowa" este o colectie shoujo chinezeasca avand un singur volum si as putea considera ca niste oneshot-uri conectate, (cred ca din punct de vedere tehnic, se afla o continuare la o alta serie cu un singur volum), in functie de folclor din timpul dinastiei Tang.

Povestile sant conectate printr-un om oarecum nefericit si sotia sa, care este de fapt o zeita floare... iar ca sa nu o lungim, va spun de pe acum ca acest review va fi scurt.


Prima poveste este oarecum plictisitoare, as putea spune din punctul de vedere al unu cititor care nu intelege. Ea, implica un tanar care fura un poem pentru propriul sau portofoliu, dar a doua si a treia, povestile sant mai mitologice, una despre un om care a incercat sa cultive o floare rara, fara sa stie ca sotia lui era o zana floare, iar celalalt poveste este vorba despre o zeita exilata pe Pamant, pentru al respinge pe imparat.


Ultima poveste nu este conectata cu celalalte. Fiind vorba despre un om care isi inseala sotia geloasa cu un demon vulpe si sufera pentru ea.

Oricum arta e extraordinara si combinata. Si v-as sfatui sa incercati sa o cititi calm.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri