Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tropical Citron


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 15
Status: Finished
Published: 2001
Genres: Fantasy, Historical, Psychological, Seinen
Authors: Matsumoto, Jiro (Story & Art)
Serialization: Manga Erotics F

Daca e sa descriu povestea din Tropical Citron in trei cuvinte as spune ''sex, droguri si magie''. Da! ati citit bine... chiar este vorba despre sex, droguri si... magie.
Manga se deschide cu o pagina mare, a diagramei unei bombe intr-o jungla si trece apoi in fata unui televizor avand o imagine cu o explozie nucleara. Va spun de pe acum ca exista multe tranzatii, avand o compozitie superba, care va inflorii comedia.Povestea este ireala ca si cum ai fi fost drogat, spun asta deoarece imi puneam multe intrebari legat de aceasta mang... pana l punctul in care a aparut capul de cal, de la un manga de alui Matsumoto.
Asa ca protagonistul nostru, Soma, un fotograf curajos, isi doreste sa plece in Vietnam pentru a prinde ''actiunea'' in poze.

Acest drog captivant este la moda, sau mai bine as cita un personaj '' popular among lunatics and the young'' transformandu-i pe oameni in ''gunoaie'' cu spume la gura sau mi bine spus in slave zombie ai jocului. Manga prezinta o afectiune de a denatura realitatea si trimite caracterele in aventuri psihopate, fiind vanati cu obiecte ascutite.In cele din urma Tropical Citron nu va redevenii o aparenta a complotului care conduce la un punct culminant satisfacator. Are o premisa destul de ridicola, tinandu-l impreuna - vraja si strainul - pentru marea schema a lucrurilor, care sant puse de un singur dispozitiv. Ceea ce este important in aceasta manga este... c a l a t o r i a.


Arta caracteristica este destul de sexy... o lume de cultura specifica setului sau, in umor ciudate... wtf... aventura de prost gust.... scene amuzante si apoi panouri si recompense; Mako, Profesorul, Sorceresses, Rabbit Juice, buzunare dimensionale, Jabberwocky, batranul, soldati, Iepurele, cosul de gunoi, tempura, Leica, sclavii, Calul.... pe scurt putem spune o lume perfecta... cu gloante de argint, revolutie, vrajitoare, Vietnam, si pui.
Citeste Tropical Citron pentru a afla ce insemna cu adevarat "sex, droguri si magie".


Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri