Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Video Girl Ai


Information
Type: Manga
Volumes: 15
Chapters: 131
Status: Finished
Published: 1990 to 1993
Genres: Drama, Ecchi, Romance, Shounen
Authors: Katsura, Masakazu (Story & Art)
Serialization: Shounen Jump (Weekly)

Pentru inceput, este, probabil, singurul shonen romantic citit vreodata.
Terenul in sine, este un fel de generic, dar care poate fi iertat pentru ca parcela de fapt se misca. Lucrurile se intampla... relatii schimbatoare, iar ei raman schimbat. "Vreau sa ma intorc" este o excepție de la regula. Acest lucru este cel mai important lucru care face ca acest manga sa fie privita cu un ochi rau, fata de celalate manga-uri shonen romantice. Nu este nimic mai rau decat o poveste de dragoste care doar se invarte in jurul axei sale, si din fericire care nu se intampla nimic cu aceasta serie.

Povestea incepe atunci cand Yota Moteuchi constata ca fata pe care ii place, Moemi Hayakawa, este in dragostita de cel mai bun prieten, Takashi Niimai. Dezamagit de acest fapt, el decide sa inchirieze o caseta video de la un magazin misterios care a aparut in fața lui in drum spre casa - magazinul numit "Gokuraku" ("Paradise"). Unicul lucru despre acest magazin continutul de "fete video", fetele care apar literalmente in viata atunci cand caseta este redat pentru a ridica moralul utilizatorului. Nestiind despre aceste casete, Yota alege sa inchirieze o caseta video numit "Te voi inveselii!", in care joaca Ai Amano. Ai prinde viata cu scopul de a lumina viata lui Yota si il incurajeaza.

Cu toate acestea, Yota joaca pe un video recorder rupt, ceea ce determina pe Ai sa iasa "defecta"; printre alte efecte ar fi capacitatea de a simti emotii. Aceasta caracteristica suplimentara o face pe Ai sa cada in cele din urma in dragoste cu Yota; un sentiment care, dupa renunțarea la Moemi, Yota incepe sa se intoarca. Cu toate acestea, un om misterios legat de Gokuraku cunoscut ca Rolex intra in poveste, iar faptul ca banda lui Ai se apropie de sfarsitul timpului sau face ca povesea sa fie mai dramatica.

Personajele sant dezvoltate. I-am cumparat toate ca fiinte umane (cu exceptia Takashi. Nu stiu ce naiba a fost cu el) si o data personalitatile lor au fost trase afara, au actionat in caracter. Aceasta face parte din evenimentele destul de generice, care se petrec intr-un impact real.

Din acest moment, modificarile din poveste se concentreze usor si se concentreaza pe Yota si Ai in incercarea de a depasi dificultatile prezentate de Gokuraku. Diverse alte complicatii intra in poveste; de exemplu dragostea lui Yota pentru Moemi, si relatia sa cu un nou personaj, Nobuko Nizaki.

Inițial, Ai petrece o parte din timpul ei stresandu-l pe Yota fara mila in diferite moduri sexuale adica pretinde de a initia actul sexual, sau aderarea Yota "inocent", in baia "spalat".

Nu a fost doar doua personaje in care am fost cu adevarat nemultumit de modul in care personajul a fost tratat. Avand in vedere genul, asta e de fapt un fel de uimitor.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri