Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Parasyte


Information
Type: Manga
Volumes: 10
Chapters: 64
Status: Finished
Published: Nov 22, 1989 to Dec 23, 1995
Genres: Action, Drama, Horror, Sci-Fi, Psychological, Seinen
Authors: Iwaaki, Hitoshi (Story & Art)
Serialization: Afternoon

Ei ajung pe intuneric. Coborand din cer. Avand o foame de carne de om. Ei sant peste tot. Ei sant parazitii, creaturi extraterestri care trebuie sa invadeze si sa preia controlul o gazda, pentru a supravietui. Si odata ce au infectat, victimele lor se sting in abisul mintii, iar extraterestrii se vor transforma in monstrii.

Parazitii sant o specie extraterestra care vor sa puna stapanire pe organismul uman prin controlarea creierului. Eroul nostru principal era cat pe ce a fi controlat de un parazit, dar din cauza reactiei, parazitul ii va pune stapanire pe bratul drept. Apoi cei doi vor trebuii sa invete sa traiasca impreuna, in timp ce, ceilalti paraziti pun stapanire pe unii oameni.

Povestea pare a fi neoriginala pentru unii... cu toate acestea ea progreseaza si se complica. Aceasta manga poate fi o descriere ideala a rasismului, sau mai bine spus ce inseamna a fi diferit. Pe scurt ea arata diferite persiane cu paraziti - rai, nu buni - care incearca sa faca fata societatii umane, chia unul din paraziti va da nastere unui pui de om.

De asemenea, Parasyte arata destul de clar cum ar fi ca cineva sa traiasca cu un alt simbiot in acelasi corp. Pentru unii ar fi cool, iar pentru alti ar fi ciudat. E usor de citi.. in sapte ore o terminati.Parasyte e mult mai mult decat o poveste simpla de groaza cu extraterestrii. Tema ei se bazeaza pe umanitate si ceea ce il face pe om. Migi, paraxitul care co-populeaza corpul personajului principal are un mod de a crede, pe langa faptul ca nu are o empatie, dar cu un instinc de autoconservare. Prin conversatia lui cu Izumi, explorati ambele parti, ale fiecarui personaj si concepte largi a ceea ce inseamna a fi om, si de ce este un act de altruist. Este o combinatie duo perfect unde conversatiile celor doua parti, au o forta de dezvoltare. Dezvoltarea lui Migi este subtil decat a lui Izumi, dar asta din cauza ca Migi este lent, iar dezvoltarea sa reflecta in atitudinea tuturor parazitilor, care incep sa-si schimbe abordarea lor de integritate in societatea umana.Arta este bine facut, cu toate ca unii ar putea crede ca e cam vaga si simpla pentru gusturile lor. Cu toate acestea, unul dintre lucrurile ingrijite de autor / ilustrator o face, Hitoshi Iwaaki, in care ochii sant in asa fel incat dupa un timp poti sa-ti dai seama cine e controlat de parazit.

Un alt mare lucru despre arta este transformarile. Cand un parazit preia un corp isi poate schimba forma si puterea organismului de a se potrivi nevoilor lor.

De asemenea, autorul poate construi tensiuni prin utilizarea tehnicilor de panou mare. Panourile se tot extinde pana la urmatoarele panouri scurte la jumatatea paginii, pentru a arata aterizarea.
La prima vedere personajul, Shin pare a fi un erou normal pe care il gasesti in orice manga shounen. Dar cand ajungi la noul roman grafic, lucrurile incep sa se schimbe.


Există, de asemenea, un pic triunghi amoros de tip afacere puturoasa care se dezvolta de la sfarsitul celui de al doilea roman grafic. Pentru ca fiecare manga shounen trebuie sa aiba un triunghi amoros.

Dezamagiri ar fi sfarsitul!Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri