Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Bradherley no Basha


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: 2005 to 2007
Genres: Drama, Historical, Seinen
Authors: Samura, Hiroaki (Story & Art)
Serialization: Manga Erotics F

Salutare 'matzelor' ! In seara asta ma gandesc sa incep cu un avertisment - aceasta manga va va soca. Nimic nu te poate pregati pentru premisa care sta la baza acestei poveste. Cu toate acestea, ea nu o face doar pentru valoarea de soc. Ca si in alte manga-uri bune, aceasta este doar axul in jurul caruia se invarte povestea... si este o poveste extrem de convingatoare care se desfasoara asa ca si cum ati da din pagina in pagina.

In ciuda unor scene de violenta grafica - I thought I was pretty thick-skinned, but this made me cringe more than once - creditul lui, nu locuieste pe "se intampla" ci povestea merge mai departe. Asta din cauza ca personajele care ne atrag in poveste, sant bine caracterizate.


Desi povestea se concentreaza initial pe fete, aratandu-ne sperantele, visele si aspiratiile, precum si adaugarea in dinamica subtila din orfelinat, santem in cele din urma introdusi la caractere de pe ambele maluri ale ... si ... gard. Chiar si aici, toata lumea este portretizat ca fiind om, cu sentimente si emotii si reactii la ceea ce se intampla.Povestea este ceva de genul asta... in fiecare an, Domnul Nicola A. Bradherley, unul dintre liderii aristocrati al Europei, trimite din jurul sau, antrenori pe de la diferite orfelinate sa adopte fetite si le pregateste sa se alature trupei lui de opera. Dar cele mai multe dintre aceste fete nu va ajunge pe scena faimoasa ci va cadea intr-o soarta mult mai sinistru, sacrificate in numele binelui...


In esenta, acesta este cazul in care puterea din acest manga se afla - emotia bruta pura evocata in noi. Faptul ca stim cine sant aceste fete, ceea ce cred si ceea ce viseaza si drumul lung, face faptul ca stiti soarta teribila.
Nu este o manga usor de citit (2 zile) - doar din cauza tulpinii emotionale te pune sub masa. Si din cauza asta - faptul ca in cateva capitole scurte de poveste, mangaka a trezit deja astfel de emotii puternice in interiorul meu, ca na... trebuie sa spun acest lucru; "pare usoara"...

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri