Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Dokebi Bride


Information
Type: Manhwa
Volumes: 8
Chapters: 8
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Demons, Drama, Super Power, Supernatural, Josei
Authors: Marley (Story & Art)
Serialization: None

Salutare... si mor de somn... azi va prezint o manga foarte frumoasa despre demoni si alte balarii interesante.

Dokebi Bride este o manwha, iar povestea se bazeaza pe cultura koreeana. Primele doua volume au o multime de amintiri si licariri din viataa bunicii si anii mai tineri a lui Sunbi, in scopul de a stabili caracterele. Sunbi este foarte puternica, dar e evident ca nu poate face fata cu lumea spiritelor pe cont propriu, si am ramas mirat la sfarsitul cartii ca doi aliati se va dezvolta in noua ei casa.


Nascuta dintr-o familie de samani, Sunbi mosteneste puterea de a vedea si de a comunica cu spiritele, la fel ca bunica ei, un saman notabil si salvatoare a unui sat de pescari din Marea de Sud.


La inceput, ea vede tot felul de lucruri, cum ar fi un saman impostor care va invoca din greseala un dragon din adancuri. Puterile ei o va tine armonioasa cu demonii dar, ecranata de la realitatea puterii ei, ea invata in cele din urma adevarul despre secretul mortii mamei sale , si de ce bunica ei nu a fost niciodata in stare sa paraseasca satul lor.
Sunbi o fata care poate vedea fantome si spirite. Acest lucru nu este neobisnuit, deoarece bunica si mama ei au avut aceleasi puteri. Din pacate, mama ei a gasit o modalitate buna de a face cu aceste abilitati ciudate, conducand-o la nebunie iar apoi la sinucidere.


La maturitate Lumea Spiritelor nu pare sa o lase in pace, iar Sunbi este sfasiata intre noua ei scoala si preocuparea cu intamplarile ciudate legate de spirite, pe care numai ea le poate vedea. Din fericire, orasul detine un calugar si un coleg tocilar care o inteleg si o tine departe de nebunie.


Dokebi este prezentat in manga ca o creatura mitica, infricosatoare in aparenta - (de obicei, cu coarne sau cap gigant) - plin de umor, dar cunoscute pentru a recompensa oameni buni.

Povestea si design-ul caracter sant bine facute. Arta este foarte curata si unghiulara (un stil tipic manwha). Utilizarea de spatiu alb da intreaga banda desenata un subtext ciudat linistitor, chiar daca se intampla o multime de lucruri ciudate sau mai bine spus intunecate. Unele scene deosebite de reci si bine ilustrate - un dragon urias (spirit a oceanului) apare, sau cand Sunbi si bunica ei le ofera dokebi-lor hrana, cu scopul de ai ajuta pe sateni in pescuit.


Al doilea volum are o multime de expuneri, pentru ca povestea sa fie cu privire la o multime de idei dificile (cum ar fi detectarea energie spirituale prin mijloace stiințifice). In al treilea volum se intoarce la mai mult dialog legate de caracter si actiune.

Asa ca daca iti place supranaturalul, te sfatuiesc sa tragi un ochi prin acest manhwa.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri