Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Billy Bat


Information
Type: Manga
Volumes: 20
Chapters: 165
Status: Finished
Published: Oct 16, 2008 to Aug 18, 2016
Genres: Mystery, Drama, Police, Seinen
Authors: Urasawa, Naoki (Story & Art), Nagasaki, Takashi (Story)
Serialization: Morning

Hi miau miau, fani ai manga-ului... azi vreau sa spun ca am citit un manga, care a intrat in topul meu de favorite. Daca va plac manga-urile Monster, 20th Century Boys sau Pluto, s-ar putea sa va placa si "Billy Bat".

"Billy Bat" incepe dupa al doilea razboi mondial, asta inseamna ca actiunea incepe mult mai incolo, prin anii 1949 cu un popular artist de benzi desenate japonez-american, pe nume Kevin Yamaga, care incearca sa descopere daca comic book-ul sau este de fapt o copie a unui manga mai vechi. El descopera curand ca personajul lui Billy Bat nu este pur si simplu o copie a unui manga obscur, ci un simbol antic folosit de catre o varietate de societati secrete periculoase. Curand vechile conspiratii din jurul acestui zeu liliac este aproape de neinteles de catre Kevin Yamaga.


Intr-o zi va afla ca el nu este creatorul original. In revista japoneza Jump exista manga-uri cu un liliac asemanator, asa ca el face o mica pauza pentru al cauta pe mangaka acelui liliac. Asa ca se deplaseaza in Japonia pentru ai cere acelui mangaka permisiunea de a utiliza designul de caractere pentru Billy Bat. El se intalneste cu un prieten numit Charlie, care lucreaza pentru American OSS (Biroul de Servicii Strategice). Impreuna, merg la arhivele OSS... el scoate o carte veche japoneza, unde un liliac este prezentat ca propriul sau caracter - Billy Bat. Pe parcursul povestii, Charlie il santajeaza pe Kevin... in caz contrar, el va spune tuturor ca Billy Bat este o copie.

Inainte sa decida punctul sau de vedere, Kevin il va vedea dintr-o data in fata ochilor pe Billy Bat spunându-i sa-l omoare pe Charlie. Dacă el nu o va face, atunci banda desenata va fi anulata si el nu va deveni super-bogat. Deodata totul devine bezna, iar Kevin se trezeste alaturi de Charlie mort in fata lui.Cine la ucis ? A fost Kevin sau manifestarea Billy Bat ? Si de ce Billy ii spune sa-l omoare pe Charlie ?

Intr-un fel, primele capitole din Billy Bat imi amintesc de "20th Century Boys". Apare un simbol misterios, iar personajul principal incepe sa investigheze. Dar mai tarziu, povestea aluneca intr-o directie foarte interesant si eu chiar nu pot sa astept ceea ce se intampla in continuare .

Am citit manga, este destul de multe informatii si inatamplari interesante, dar cu toate acestea, e geniala ! Deoarece Naoki-sama poate construi atat de multa tensiune in pumnul primului volum, incat te face, sa citesti si pe celalalte. In plus, este un manga care merita sa fie pusa in raft, mai ales pentru dialogurile intre personajele sale.


Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri