Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Heads


Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 36
Status: Finished
Published: Jul 18, 2002 to Apr 24, 2003
Genres: Action, Dementia, Mystery, Drama, Sci-Fi, Psychological, Seinen
Authors: Higashino, Keigo (Story), Mase, Motoro (Art)
Serialization: Young Sunday (Weekly)

Salutare miautilor ! stiu ca am intarziat cu articolul, dar mi-a fost greu sa-l fac.

Heads este o manga psiho-filozofica a lui Moro Mase , bazat pe o poveste scrisa de Keigo Higashino.

Povestea cuprinde gandirea unui simplu angajat, Naruse, la o companie de electronice. El este pictorul amator, care se indragosteste de o fata, iar de aici povestea incepe sa redea o relatie romantica.
Nu va impancientati! Manga vrea sa trimita mesajul ''viata este grea, atunci cand...'' Asa ca continuam cu relatia celor doi. Naruse se gandeste sa treaca la un alt nivel, nivelul de a avea o casa mai mare, asa ca decide sa-si faca un credit pentru locuita.
Si....in urmatoarele pagini de la biroul imobiliar, drama si raul se va instala in manga, unde un infractor isi va face aparitia.
Infractorul e cu nervii si cu tristetea la pamant, si nu va tine cont de nimic... el trage intr-o fetita, dar Naruse va sarii in fata glontului, fiind impuscat in cap.

O luna mai tarziu, el se trezeste din coma. Pe parcursul povestii atat protagonistul cat si noi cititorii, ni-se va dezvalui informatii. Ca de exemplu creierul lui a fost aproape complet distrus si, si-a revenit la viata cu ajutorul unui transplant de creier.
Pe langa faptul ca operatia pare sa fi reusit, personajul nostru observa mici schimbari cum ar fi; cafeaua, stilul sau de desen, sau comportamentul.
Pe parcurs ni-se dezvaluie adevarul asupra operatie, acela fiind creierul donator. Al carui creier fiind de la cel care la impuscat.

Oricum sant minciuni care vor fi dezvaluite pe parcurs, asa ca merita sa scarmi prin el.

Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri