Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Distant Sky


Information
Type: Manhwa
Volumes: 3
Chapters: 51
Status: Finished
Published: Jan 31, 2014 to Sep 17, 2015
Genres: Action, Mystery, Drama, Horror
Authors: Yoon, In-Wan (Story), Kim, Sun-hee (Art)
Serialization: Naver Webtoon

Nu cred ca voi fi in stare sa fac un review la aceasta manhwa. Am fost surprins de modul de supravietuiere si finalul acestei povesti.
Asa ca azi va recomand aceasta manhwa...

Distant Sky are o premisa unica si este bine executata. Nu vreau sa dau prea multe detalii, asa ca voi spune doar ca NU este plictisitoare, intotdeauna punandu-ma sa ghicesc. Atunci cand citesti incepi sa simti de groaza, grijile, tristete, suspans, si scurte momente de speranta, de fapt despre asta este si vorba in acest manga koreean - speranta.Povestea incepe in felul urmator:
Gangnam in intuneric complet...
"Sunt singurul in viata? Ce se intampla?"
... Un baiat se trezeste si sa se gaseasca intr-o cladire plina de oameni morti. Nu exista masini, fara energie electrica si nici stelele pe cer ... Nu numai Gangnam, dar intregul oras pare pustiu.Acest lucru descrie webcomic cea mai apocaliptica poveste neintalnita in nici o fictiune. Mai multe tipuri de capitole, cititorul crede stie ce se sa intamplat, dar va fi dezamagit de finalul povestii, unde se va desvalui adevarata catastrofa globala.
Tema principala a acestei povesti - mereu va fi mai rau. Singura intrebare este daca MC va fi recompensat in cele din urma, pentru a nu pierde speranta si continuitatea luptei pentru supravietuire.Arta este bunicica si se integreaza in aceasta manhwa. Ea evoca sentimente care merg cu ceea ce se intampla in poveste.
Cand vorbesc despre webtoons utilizand formatul pentru a crea panourile, exemplul meu preferat este cerul indepartat. Este acea tehnica care creeaza suspans si dominatia banda de benzi desenate, deoarece in Distant Sky, nu exista nici un spatiu alb. Motivul bun fiind ca toata aceasta serie are loc in intuneric total, iar singura lumina adevărata ne este din surse de lumina al protagonistul. Este greu de spus de mult, fara a strica, dar exista cu siguranta echivalentul a salturi de horror in anumite panouri, cauza fiind intunericul. Desigur, povestea evolueaza la mai mult decat doar protagonistul nostru umil temandu-se pentru viata sa.
Nu stiu ce sa spun depsre personaje... poate as putea spune ca au crescut pe mine. Le-am empatizat foarte mult si am avut impresia ca sunt foarte reale.
Personajele au crescut pe mine. Am început să empatizezi cu ei foarte mult. Ele sunt foarte realiste.

Asa ca daca nu ai ce face si vrei sa citesti din curiozitate sau daca vrei sa experimentezi disperarea, suspansul, teama, tristetea, iti recomand acest manga korean.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri